Upea kattohuoneisto merimaisemalla

Cikcilli, Alanya, Turkki, Turkki

198 000 €
Kohdenumero: 9904045
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 5

Upea kattohuoneisto merimaisemalla

Avara, tilava ja valoisa kaksikerroksinen huoneisto kaupungin kattojen yllä! Tämä upea asunto joka soveltuu loma-asunnoksi, ympärivuotiseen asumiseen tai edustusasunnoksi myydään kalustettuna ja täysin varusteltuna.

4 huonetta, 2 avokeittiötä, 5 kylpyhuonetta, terassi, sauna

Huoneistoon sisään astuessa edessä avautuu upean suuri avoin tila jossa on avokeittiö, ruokailutila ja olohuone. Kulmakeittiön toinen seinä on avattu niin että kokatessa voit ihailla turkoosina kimmeltävää välimerta. Hyvin suunnitellussa keittiössä on tilaa useammallekin kokille. Alakerran parveke on otettu sisään ja siinä on suurien ikkunoiden edessä kaunis ruokailutila. Tummilla tehosteseinillä on saatu kontrastia loftmaiseen avaraan tilaan. Sisäänkäynnin yhteydessä on hyvin kaapistotilaa ja ensimmäinen kylpyhuone. Alakerran makuuhuone on ylellisen tilava ja sen yhteydessä on luonnollisesti oma kylpyhuone. Yksi seinä on pelkkää ikkunaa eikä tarvitse miettiä kurkistelevatko naapurit sisään täällä muiden talojen kattojen yllä.

Yläkerrassa on yhdistetty kaksi makuuhuonetta tilavaksi kakkos oleskelu/tv-huoneeksi. Huoneen yhteydessä on kylpyhuone ja sauna. Jopa saunasta on merimaisema! Koko asunnon levyinen huikea terassi on lasitettu ja katettu aukeavalla sähköllä toimivalla katoksella. Myös lasit saa avattua kokonaan. Terassi toimii siis upeasti niin auringonpalvontaan kuin sateella ja myrskyllä oleskelutilanakin. Maisemat on todella upeat itään vuoristoon ja etelään merelle! Yläkerrassa on apukeittiö joka lisää terassin käyttömukavuutta. Yläkerran makuuhuoneen yhteydessä on myös oma kylpyhuone ja makuuhuoneesta on käynti terassille.

Asunnossa on sähköllä toimiva keskuslämmitys (patterit) ja jokaisessa huoneessa on ilmalämpöpumppu.

Tontti on aidattu ja talonmies asuu talossa. Parkkihallista pääset suoraan hissillä ylös asuinkerrokseen.

Cikcillin alueen kaikki palvelut on lähellä; päivittäistavarakaupat, ravintolat, apteekki, lihakauppa, suuri 5M-Migros supermarketti, kuntokeskus, hamam- ja spa-palvelut. Joka lauantai alueella järjestetään markkinat.

Päivitetty: 24.02.2020 klo. 11:16

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Vastike 35e kuukaudessa
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 5
Sijainti Cikcilli, Alanya, Turkki, Turkki Pinta-ala 230m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 198 000 €
Näkymät Merelle, vuoristoon, kattojen yli koko kaupunkiin. Asuinkerros 11 / 11
Rakennusvuosi 2013 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

40km
2,5km
1km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita