Kalustettu kolmio Alanyan keskustassa

Keskusta, Alanya, Turkki, Turkki

87 000 €
Kohdenumero: 9822359
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Kalustettu kolmio Alanyan keskustassa

Muuttovalmis kalustettu ja kotoisa kolmio Alanyan keskustan alueella rauhallisella sijainnilla. Seitsemännestä kerroksesta kattojen yllä on upeat maisemat vuoristoon ja Alanyan linnoituskukkulalle, myös I love Alanya – kyltti näkyy keittön suurista ikkunoista ja parvekkeelta!

Sijainti on ihanteellinen jos haluat olla kävelyetäisyydellä kaikista palveluista ja rannalta. Vieressä on kouluja ja yksisuuntaisia katuja joten liikenne on rauhallista. Ympäristö on valmiiksi rakennettu eli maisemat säilyvät.

Asunto on ihanan valoisa suurien ikkunoiden ansiosta, eikä vastapäätä ole naapureita. Huoneisto on remontoitu pinnoiltaan täysin vuonna 2014. Keittiön kaapistot ja kodinkoneet sekä suihkukaapit ja altaat on vaihdettu remontin yhteydessä. Asunto on siistikuntoinen ja myydään kalustettuna ja täysin varusteltuna. Helppo muuttaa suoraan sisään! Molemmat makuuhuoneet on tilavia ja säilytystilaa on kummassakin huoneessa.

Pihalla on suuri uima-allas ja pysäköintitilaa autoille. Talonmies asuu talossa ja huolehtii yleisten tilojen siisteydestä. Vastike on todella edullinen; vain 125 TL eli n. 20€ kuukaudessa!

Päivitetty: 17.12.2019 klo. 08:41

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Vastike 20e kuukaudessa.
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 2
Sijainti Keskusta, Alanya, Turkki, Turkki Ilmansuunta Itä, Etelä
Pinta-ala 85m2 Pysäköintitilat Pihapaikka
Hinta 87 000 € Näkymät Vuoristoon, Alanyan linnoituskukkulalle
Asuinkerros 7 / 9 Rakennusvuosi 2008
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Lisätietoja

Yhteydet

42km
800m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita