Luksusasunto Alanyassa merimaisemalla

Alanya, Alanya, Turkki, Turkki

180 000 €
Kohdenumero: 9926971
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Luksusasunto Alanyassa merimaisemalla

Ainutlaatuinen kohde Alanyassa! Ylellistä asumista vain kivenheiton päässä keskustasta. Koko Alanya on jalkojesi alla, upea maisema jatkuu rannikkoa pitkiin itään ja länteen. Täydellinen maisema yli koko Alanyan kaupungin, merelle ja kuuluisalle Kale-linnoituskukkulalle! Sijainti on rinteessä riittävän kaukana keskustan hälinästä, mutta kuitenkin lähellä.

Todella erityinen ja ylellinen pienkerrostalokohde, yhtiössä on vain 12 asuntoa. Modernia ja näyttävää arkkitehtuuria, luonnonkivipintoja ja lasia. Autotallista pääsee hissillä suoraan asuinkerrokseen. Uima-allas- ja piha-alueelle paistaa koko päivän aurinko. Merimaisema myös puutarhasta.

Tilavan olohuoneen eteläseinä on lattiasta kattoon ikkunaa, kauniit valaistusyksityiskohdat katossa, luonnonkiveä ja laadukkaat rakennusmateriaalit. Koko asunnossa on lattialämmitys. Kaksi kylpyhuonetta kauniilla kaakeleilla. Päämakuuhuoneessa on 2 suihkua.

Yhtiössä on kuntosali, sauna, viihtyisä oleskelutila puutarhassa ja grilli. Jokaisella asunnolla on oma lukollinen varasto. Talonmies asuu talossa ja huolehtii yleisten tilojen siisteydestä.

Päivitetty: 17.12.2019 klo. 08:51

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Alanya, Alanya, Turkki, Turkki
Ilmansuunta Itä, Etelä, Länsi Pinta-ala 108m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 180 000 €
Näkymät Merelle, Alanyan linnoituskukkulalle. Asuinkerros 2 / 3
Rakennusvuosi 2013 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

40km
2km
2km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita