Arvoasunto Kleopatra rannalla Alanyassa! Oma sauna!

Kleopatra-ranta, Alanya, Alanya, Turkki

297 000 €
Kohdenumero: 9755916
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 4

Arvoasunto Kleopatra rannalla Alanyassa! Oma sauna!

Myytävänä kolmen makuuhuoneen arvoasunto ilmiömäisellä sijainnilla suositulla Alanyan Kleopatra rannalla. Harvoin tarjolla!

Kahden tason kattohuoneiston parvekkeelta ja terassilta on hieno maisema Kleopatra rannalle. Asunnossa on korkeatasoinen marmorilattia ja oma sauna. Olohuoneessa on tyylikäs takka. Kylpyhuoneissa ja eteisessä on lattialämmitys.

Laadukkailla ja korkeatasoisilla materiaaleilla rakennettu tunnetun Alanyalaisen rakennusliikkeen rakentama kohde valmistui vuonna 2010.

Sisäänkäynti on asunnon alakerrasta. Eteinen on tilava ja vasemmalla puolella on kylpyhuone. Eteenpäin kuljettaessa avautuu avokeittiö ja ruhtinaallisen suuri olohuone. Olohuoneen kruunaa koristeellinen takka. Puoliympyrän muotoiselta parvekkeelta on kaunis merimaisema Kleopatra rannalle. Alakerran makuuhuoneen sävyt on arvokasta tummaa puuta, tummanpunaista ja kultaa. Makuuhuoneesta on käynti sisäpihan puoleiselle parvekkeelle jossa on kauniit koristeelliset parvekehuonekalut. Makuuhuoneessa on oma kylpyhuone.

Yläkerrassa on luksus suuri master bedroom jonka kylpyhuoneen yhteydessä on sauna. Terassilla voi nauttia auringosta ja upeasta merimaisemasta ilman naapureiden katseita. Yläkerran toinen makuuhuone on kalustettu tv-huoneeksi ja sen yhteydessä on myös kylpyhuone ja terassi.

Kuvissa näkyvä arvokas kalustus, sisustus, kodinkoneet ja ilmalämpöpumput kuuluu kauppahintaan.

Yhtiössä on hyvin varusteltu kuntosali ja uima-allas.

Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä.

Kysy lisää!

Päivitetty: 04.02.2022 klo. 16:00

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Vastike 60e/kk
Makuuhuoneita 3 Kylpyhuoneita 4
Kalustus sisältyy hintaan Sijainti Kleopatra-ranta, Alanya, Alanya, Turkki
Pinta-ala 193m2 Hinta 297 000 €
Asuinkerros 5 / 6 Rakennusvuosi 2010
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Sijainti kartalla