Kattohuoneistot Alanyan keskustan alueella

Alanya, Alanya, Alanya, Turkki

170 000 €
Kohdenumero: 20890861
Makuuhuoneita: 3

Kattohuoneistot Alanyan keskustan alueella

Lomaparatiisi keskellä kaupunkia suositulla Güllerpinarin alueella! Kattohuoneistoista on upea maisema merelle ja Alanyan linnoituskukkulalle.

Asu miellyttävästi huippulaadukkaassa ja modernissa kaksikerroksisessa kattohuoneistossa, täyden palvelun luksusyhtiössä vain kivenheiton päässä rannalta ja Alanyan ydinkeskustasta!

Odotettu uudiskohde yhdeltä Alanyan tunnetuimmalta ja arvostetuimmalta rakentajalta!

Tilavalle 2678 m²:n tontille rakentuu yhdeksänkerroksinen talo. Puutarha on vehreä palmuineen ja kukkaistutuksineen. Kauniisti muotoiltu tilava uima-allas on kooltaan 253m². Tontti on aidattu ja vartioitu, talon alla on parkkihalli.

Kohde valmistuu vuoden 2023 lopussa.

Taloon tulee yhteensä 90 asuntoa joista suurin osa on jo nyt ennakkomarkkinointivaiheessa myyty. Toimi siis nopeasti jos etsit huippulaadukasta kaupunkiasuntoa muiden kattojen yllä keskellä kaikkia palveluita! Taattu arvonnousu, myyntihinnat nousevat kohteen rakentumisen edetessä.

Joustava koroton maksuaikataulu valmistumiseen saakka. Ensimmäinen erä 30% kauppahinnasta jonka jälkeen 3-4 kuukauden välein tasaerälyhennykset. Mahdollisuus myös pieneen käteisalennukseen, kysy lisää!

Kaupat, ravintolat, kahvilat ja ostosmahdollisuudet on kaikki vieressä.

Erinomainen vuokrapotentiaali!

Päivitetty: 25.08.2021 klo. 19:01

Kohteen tiedot

Hoitokulut Asunnosta maksetaan vastiketta 70e/kk Makuuhuoneita 3
Sijainti Alanya, Alanya, Alanya, Turkki Pinta-ala 108m2
Hinta 170 000 € Näkymät Merelle, vuoristoon.
Asuinkerros 9 / 9 Rakennusvuosi 2023
Hissi Taloyhtiössä on hissi