Huikea luksusasunto Jomtien Beachillä Pattayalla!

Jomtien Beach, Pattaya, Thaimaa, Thaimaa

190 000 €
Kohdenumero: 9707459
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Huikea luksusasunto Jomtien Beachillä Pattayalla!

Pattaya on suosittu matkailukohde kauniiden hiekkarantojen lisäksi myös viihteen ja shoppailu mahdollisuuksiensa ansiosta. Alueella on myös laaja valikoima erilaisia harrastusmahdollisuuksia, kuten golf- ja ratsastus sekä lukuisia vesiurheilulajeja ja extremelajeja.

Tämä upea, huippumoderni asunto sijaitsee Pattayan kaupungin reunamilla, rauhallisessa paikassa jonne kaupungin vilinä ja meteli ei yllä. Kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja rantakadulla on useita ravintoloita.

2018 rakennetusta kompleksista on vain muutaman minuutin ajomatka Pattayan kelluville markkinoille ja Mimosan kaupunkiin. Alueella on 26 golfrataa.

Asunto on erittäin avara ja valoisa. Kiiltävät, modernit pinnat ja upea valaistus tekevät asunnosta elegantin ja raikkaan. Heti sisäänkäynnistä pääset avaraan olohuoneeseen, jonne tulvii valoa suurista ikkunoista. Olohuoneen yhteydessä on huippumoderni keittiö laadukkailla kodinkoneilla. Olohuoneesta on pääsy parvekkeelle. 25 kerroksessa sijaitsevasta huoneistosta on uskomattomat näkymät kaupunkiin ja merelle.

Asunnossa on kaksi todella tilavaa makuuhuonetta, joista toisesta on myös pääsy parvekkeelle. Lisäksi asunnossa on kaksi kylpyhuonetta.

Taloyhtiö tarjoaa asukkailleen ylelliset yhteiset tilat. Yhteisössä on 24 tuntia vuorokaudessa auki oleva kuntosali, kauniisti maisemoidut puutarhat, 25 metriä pitkä uima-allas, 100 metrinen laguuniallas sekä lasten uima-allas. Lisäksi talossa on 24h vartiointi.

Kysy lisää!

Päivitetty: 28.01.2020 klo. 18:35

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Jomtien Beach, Pattaya, Thaimaa, Thaimaa
Pinta-ala 106m2 Hinta 190 000 €
Näkymät Meri- ja kaupunkinäkymät Asuinkerros 25 / 34
Rakennusvuosi 2018 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

34km
200m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita