Malta loma-asunnot ja huvilat

Huvila tai loma-asunto Maltalla tarjoaa loistavan mahdollisuuden nauttia maan monipuolisesta luonnosta, miellyttävästä Välimeren ilmastosta sekä maan mielenkiintoisesta historiasta. Maltalla sijaitsee peräti kolme Unescon maailmanperintökohdetta, joihin loma-asunnon tai huvilan ostaja voi tutustua. Malta sopii erinomaisesti myös rentouttavaa rantalomaa etsivälle, sillä kristallinkirkas merivesi ja upeat hiekkadyynit yhdistettynä aurinkoisiin ja kuumiin kesiin muodostavat maasta suositun rantakohteen. 

Olemme myös mukana Malta-Suomi Kauppakamarissa, joka auttaa yrityksiä mm. etabloitumaan Maltalle, hankkimaan toimitiloja sekä yksityishenkilöitä hankkimaan kodin ja asettumaan Maltalle. Lue lisää täältä

Lue alta lisää Maltasta ja tutustu kohteisiimme. Olemme listanneet kotisivuillemme vain pienen osan tarjoamistamme loma-asunnoista Maltalla. Mikäli et löydää sopivaa kohdetta, voit tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamiin Maltan kohteisiin  tästä

Asuminen ja eläminen

Malta on ihastuttava saari, jota ympäröi kristallinkirkas merivesi ja upeat hiekkarannat. Saaret sijaitsevat keskellä Välimerta, joten pääset nauttimaan miellyttävästä ilmastosta vuoden ympäri. Saarilta on myös hyvät yhteydet kaikkiin Euroopan ja Pohjois-Afrikan suurimpiin kaupunkeihin. Malta on EU:n jäsen ja poliittisesti vakaa, sekä maa on ollut osa Schengen-aluetta vuodesta 2007 asti. Alueella ei ole juurikaan rikollisuutta ja se on turvallinen paikka hankkia loma-asunto tai huvila. Paikalliseen yhteisöön pääsee helposti mukaan ja asukkaat ovat ystävällisiä sekä vieraanvaraisia. Saarten viralliset kielet ovat englanti ja malta, joten kaikki maltalaiset puhuvat englantia sujuvasti. Loma-asuntoja on tarjolla monissa eri hintaluokissa, asumiskustannukset ovat edulliset ja verotus on matala. Kiinteistömarkkinat ovat vakaat ja sijoituksen arvon voi odottaa kasvavan. Asumiseen liittyvät viralliset asiat hoituvat myös vaivattomasti.

Sulje

Harrastukset ja vapaa-aika

Saaret ovat täynnä historiaa ja kulttuuria, sekä sieltä löytyy runsas valikoima ravintoloita ja kahviloita. Aktiviteetteja ja todella hyviä urheilumahdollisuuksia alueelta löytyy kaikille ikäluokille, kuten 18-reikäinen golfkenttä, maailmanluokan sukellusta, purjehdusta ja muita vesiurheilulajeja.

Sulje

Hyvä tietää

Alueella on helppo saada apua ja tarjolla on erinomainen julkisten ja yksityisten sairaaloiden verkosto sekä muita terveyspalveluita. 

Sulje

Uusia kohteita