Ihastuttava koti Phuketista

Kata, Karon, Phuket, Thaimaa

80 000 € (120 000 €)
Kohdenumero: 9960393
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 1
Kylpyhuoneita: 1

Ihastuttava loma-asunto suomalaiselta omistajalta Thaimaan Phuketista! 

Nyt alennettu hinta 2 900 000 bahtia eli n. 80 000€!

Tämä valoisa, kalustettu koti sijaitsee lyhyen matkan päässä yhdestä Phuketin hienoimmista rannoista, Kata Beachista. Asunto sijaitsee vehreässä mäenrinteessä rauhallisella alueella ja lännen suuntaan olevalta parvekkeelta ihailet niin merinäkymää kuin upeita auringonlaskuja. Asunnosta näkymiä myös vuoristoon sekä Big Buddha -patsaalle. 

Asunnossa yksi makuuhuone, olohuone avokeittiöllä, kylpyhuone sekä terassi. Olohuone on meren suuntaan ja siitä on pääsy terassille. Asunnossa ilmastointi ja siihen kuuluu erillinen varastotila. Rakennuksessa hissi sekä asukkaille parkkipaikkoja. 

Viihtyisä yhteisö tarjoaa erinomaiset puitteet asumiseen ja lomailuun - on uima-allas sekä viereisessä rakennuksessa ravintola, kahvila, kuntosali ja spa. Rantaan kulkevalla Patak Roadilla paljon ravintoloita ja kauppoja. 

Eriomainen sijainti, josta helppo käydä Kata Noi, Karon ja Nai Harn -rannoilla Phuketin läntisellä puolella tai käydä sukeltamassa Chalongissa esim. Rayan saarella Phuketin itäisellä puolella. Kata Beach, sen kirkas merivesi ja matalavetiset rannat ovat erityisesti lapsiperheiden ja rauhaa rakastavien suosiossa. Paljon myös aktiviteetteja lomaelämyksiä hakeville mm. veneretkien muodossa. 

Kysy lisätiedot!

Päivitetty: 24.01.2019 klo. 09:58

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 1
Lämmitys/ilmastointi Kyllä Kylpyhuoneita 1
Sijainti Kata, Karon, Phuket, Thaimaa Pinta-ala 44m2
Pysäköintitilat Parkkipaikkoja Hinta 80 000 €(120 000 €)
Näkymät Meri, vuoristo Rakennusvuosi 2014
Uima-allas Yhteinen    

Lisätietoja

Yhteydet

2km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita