Laadukas kahden makuuhuoneen uudiskohde Mornington Grand Residence Thaimaan Bang Saenissa!

Bang Saen, Chonburi, Thaimaa

66 452 €
Kohdenumero: 9594460
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 1

Laadukas kahden makuuhuoneen uudiskohde Mornington Grand Residence Thaimaan Bang Saenissa!

Yhteisössä on kolme 8 kerroksista taloa ja 161 erikokoista asuntoa. Taloissa on ympärivuorokautinen vartiointi ja kulkua valvova turvajärjestelmä.
Kahden makuuhuoneen lisäksi huoneistossa on erillinen olohuone ja keittiö sekä kylpyhuone. Huoneisto miellyttää vaativampaakin silmää kalustukseltaan ja kodinkoneet ovat hyvin laadukkaita. Yhteisössä on monipuoliset palvelut, kuten kuntosali, uima-allas, parkkitilaa ja eteisaula.

Bang Saen sijaitsee alueella, jolla on poikkeuksellisen hyvät sääolosuhteet. Paikka onkin paikallisten suosiossa eikä alueella juuri näe ulkomaalaisia. Paikallisten suosimana lomakohteena myös hinnat ovat alhaisemmat kuin turistien suosimissa paikoissa. Kaupungissa on yliopisto ja keskusta on varsin eloisa pienine putiikkeineen ja kahviloineen. Bang Saenin rannalla ei tungeksi turisteja vaan kahden kilometrin hiekkarannalta voi valita paikkansa vapaasti mielensä mukaan. Lentokentälle autolla pääsee alle tunnissa ja lähikaupunkeihin, kuten Pattayalle ja Bangkokiin, voi tehdä päiväretkiä, koska automatka kestää vain vajaan tunnin.

Aktiviteetteja alueella on runsaasti. Golfia voi pelata useammalla kentällä vain parinkymmen minuutin päässä asunnolta, puolen tunnin matkan päässä voi pistäytyä eläintarhassa tai käydä tutustumassa lähisaariin, joihin lautta lähtee viereisestä kaupungista. Uimaan pääsee talon läheisessä uima-altaassa tai meressä ja kuntosali on lähellä. Läheisessä kauppakeskuksessa on elokuvateatteri, ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Paikalliseen ruokakulttuuriin sekä käsitöihin voi tutustua kuuluisilla Nong Mon -markkinoilla.

Hinnat alkaen 66 452, 64 €

Kysy lisää!

Päivitetty: 05.06.2017 klo. 16:44

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 1 Kalustus Kyllä
Sijainti Bang Saen, Chonburi, Thaimaa Pinta-ala 50,53m2
Pysäköintitilat Kyllä Hinta 66 452 €
Rakennusvuosi 2016 Parveke Kyllä
Uima-allas Taloyhtiössä    

Lisätietoja

Yhteydet

Tunnin ajomatkan päässä
Bang Saen keskusta kävelymatkan päässä
Kävelymatkan päässä

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita