Elegantti remontoitu kaksio Nizzan Cimiezissa!

Cimiez, Nizza, Ranskan Riviera, Ranska

325 000 €
Kohdenumero: 9895279
Makuuhuoneita: 1
Kylpyhuoneita: 1

Elegantti remontoitu kaksio Nizzan Cimiezissa!

Cimiezin alue sijaitsee alle 1,5km päässä Nizzan keskustasta. Tyylikäs kaupunginosa on tunnettu upeista, vanhoista rakennuksistaan; kaupungissa on useita palatseja, 1800 luvun taloja ja Rooman valtakunnan aikaisen alueen pääkaupungin rauniot, joissa järjestetään joka vuosi Jazzfestivaalit.

Tämä asunto sijaitsee vain kahden kilometrin päässä rannasta, kauniissa 1920 -luvun talossa. Nizzan keskustaan kävelee vartissa ja kaikki palvelut ovat kivenheiton päässä.

Asunto on täysin remontoitu käyttäen kauniita materiaaleja. Olohuoneessa on upea kalanruotoparketti, kaunis marmoritakka ja romanttiset lasiovet, jotka johtavat perinteiselle ranskalaiselle parvekkeelle. Parvekkeelta on huimat näkymät kaupungin yli Välimerelle.

Olohuoneessa sijaitsee myös moderni avokeittiö, joka selkeillä linjoillaan ja integroiduilla kodinkoneillaan päästää asunnon perinteiset ominaisuudet oikeuksiinsa.

Käytävällä sijaitsee huippumoderni, tasokas kylpyhuone, sekä tilava makuuhuone. Makuuhuoneessa on kiinteät vaatekaapit ja toinen parveke.

Kysy lisää!

Päivitetty: 19.11.2019 klo. 23:12

Kohteen tiedot

Hoitokulut Asunosta maksetaan yhteisömaksua 100e kuukaudessa ja veroa 700e vuodessa. Makuuhuoneita 1
Kylpyhuoneita 1 Sijainti Cimiez, Nizza, Ranskan Riviera, Ranska
Pinta-ala 40m2 Hinta 325 000 €
Näkymät Meri- ja kaupunkinäkymä Asuinkerros 2 / 3
Rakennusvuosi 1920 Parveke Muu
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Samanlaisia kohteita