Kolmio upealla sijainnilla Ranskan Antibesissa!

Albert 1er, Antibes, Ranskan Riviera, Ranska

355 000 €
Kohdenumero: 9493069
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 1

Kolmio upealla sijainnilla Ranskan Antibesissa!

Tämä asunto sijaitsee ihanteellisesti vain 50 metrin päässä merestä ja 5 minuutin kävelymatkan päässä Antibesin ihastuttavasta vanhastakaupungista sekä lukuisista ravintoloista ja kaupoista.

Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, iso olohuone, erillinen keittiö, kylpyhuone jossa suihku sekä erillinen wc. Olohuoneesta kulku omalle 40m2 patiolle/puutarhaan, jonka ilmansuunta on kaakkoon, näin saaden mukavasti aurinkoa. Asunnossa on tuplaikkunat ja sähköiset kaihtimet. Hintaan sisältyy varasto ja autopaikka on mahdollista vuokrata.

Monipuolinen Antibes on perinteinen lomakohde Ranskan Rivieralla. Sijainti lähellä Nizzaa ja sen kansainvälistä lentokenttää tekee tästä myös mainion paikan loma-asunnolle.

Kaupungissa riittää näkemistä ja tekemistä eri makuun - lomapäiviä voi viettää vanhankaupungin katuja kävellen, samalla kun tekee ostoksia torilla tai pienissä putiikeissa. Kaupungilla on pitkä historia, ja siitä kiinnostuneille nähtävää riittää linnoituksista keskiaikaisiin kirkkoihin. Kulttuurin ystäville tarjolla on museoita, joista tunnetuin Picasso-museo Grimaldin linnassa. Rantalomapäiviä voi viettää suositun Juan-Les-Pinsin alueen rannalla.

Kysy lisätiedot ja tiedustele muita Ranskan asuntojamme!

Päivitetty: 06.03.2019 klo. 20:19

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksua (Condominium fees) 158 euroa kuukaudessa
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 1
Sijainti Albert 1er, Antibes, Ranskan Riviera, Ranska Ilmansuunta Kaakko
Pinta-ala 61m2 Hinta 355 000 €
Asuinkerros 0 Rakennusvuosi 1
Parveke Muu Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

5min
50m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita