Asunto Kroatiasta

Haaveena oma asunto Kroatiasta? Valikoimassamme on asuntoja ja huviloita Kroatian suosituissa lomakohteissa sekä rauhallisemmissa rannikon kylissä. Asunto Kroatiasta on myös hyvä sijoituskohde, sillä vuokratuotot erityisesti Splitin alueen lomakohteissa ovat hyvät. 

Kroatia on jatkuvasti suosiotaan kasvattava turistikohde, joka hurmaa kirkkailla merivesillään ja upeilla vanhoilla kaupungeillaan. Kroatialla on paljon annettavaa niin ranta-, kaupunki- kuin aktiivilomailijallekin. Kroatiasta löytyy upeita luonnonpuistoja, kauniita kaupunkeja kuten Dubrovnik, Trogir ja Split sekä yli 6000km upeaa rantaviivaa rannikolla ja saaristossa. Asunto Kroatiasta voi olla  Dalmatian alueelle ominainen kivitalo, huvila tai uusi moderni huoneisto. Yhteistyökumppanimme tarjonnassa on asuntoja mm. seuraavissa Kroatian kohteissa: Zadar, Split, Trogir ja Kastela sekä saaret Brac, Hvar, Solta, Vis ja Korcula. 

Asunto Kroatiasta

Oma asunto Kroatiasta?

Oletko ihastunut Kroatiaan lomillasi ja haluat maasta oman asunnon? Valikoimassamme on lukuisia kohteita, joista vain osa on listattu tälle sivulle. Ota yhteyttä ja kerro kriteereistäsi niin haemme sinulle unelmiesi asunnon. Lisätietoa Kroatian asuntojen hintatasosta ja ostoprosessista voit lukea blogistamme täällä

Ladataan kohteita

Uusia kohteita

3 kohdetta saatavilla

Lataa lisää kohteita