Upeasti remontoitu huvila omalla tontilla ja uima-altaalla Italian Fosciandorassa!

Treppignana, Fosciandora, Italia, Italia

950 000 €
Kohdenumero: 9981850
Makuuhuoneita: 4
Kylpyhuoneita: 5

Upeasti remontoitu huvila omalla tontilla ja uima-altaalla Italian Fosciandorassa!

Tämä upeaksi remontoitu villa sijaitsee Fosciandoran kunnassa upeissa panoraama maisemissa, Aluetta ympäröivät upean vehreät laaksot ja Alpit. Lähimpään kylään on matkaa 1,5km ja siellä on pieni ruokakauppa. 3 km päässä toinen kylä, jossa myös apteekki ja postitoimisto.

Mahtava rakennus on rakennettu vuonna 1821 ja sillä on rikas historia. Nykyiset omistajat ovat remontoineet sen taidokkaasti. Taloon on lisätty nykyaikaista ja ekologista teknologiaa kuitenkin talon alkuperäisiä ominaisuuksia kunnioittaen. Laadun suhteen ei ole tehty kompromisseja. Talon katolle on asennettu aurinkokennot jotka lämmittävät vettä säästäen merkittävästi sähkökuluissa. Koko talo on ympäröity energiaasäästävällä eristeellä. Uima-altaassa on tehokas lämpöpumppu.

Huvilassa on neljä kerrosta. Pohjakerroksessa on sisäänkäynti olohuoneeseen sekä yksi makuuhuone ja kylpyhuone. Upeat kastanjapuiset kattoparrut tuovat tilaan rustiikkista tunnelmaa. Alemmassa kerroksessa sijaitsee keittiö ja ruokailuhuone. Kummastakin huoneesta on pääsy isolle katetulle terassille, josta on jylhät vuoristonäkymät. Se on täydellinen paikka ateriointiin ja seurusteluun aurinkoisina päivinä.

Kahdessa ylemmässä kerroksessa on molemmissa sama pohjaratkaisu; käytävä, kaksi tilavaa makuuhuonetta omilla kylpyhuoneillaan

Asunnon tontti on 6600m2 suuri. Upealla kiviterassilla on lämmitetty uima-allas. Lisäksi tontilla on 25 oliivipuuta.

Kysy lisää!

Päivitetty: 14.08.2020 klo. 15:01

Kohteen tiedot

Makuuhuoneita 4 Kylpyhuoneita 5
Sijainti Treppignana, Fosciandora, Italia, Italia Pinta-ala 300m2
Hinta 950 000 € Rakennusvuosi 1821

Samanlaisia kohteita