Kaunis maatila 5 hehtaarin tontilla yhdellä Toscanan upeimmista alueista, Val d'Orciassa!

Seggiano, Seggiano, Grosseto, Toscana, Italia

980 000 €
Kohdenumero: 9482879
Talo
Makuuhuoneita: 6
Kylpyhuoneita: 3

Kaunis maatila 5 hehtaarin tontilla yhdellä Toscanan upeimmista alueista, Val d'Orciassa!

Tämä upea ja harvinainen maatila sijaitsee Grosseton maakunnassa Toscanassa, lähellä Montalcinoa. Sijainti ainutlaatuisessa ympäristössä jossa nautit tunnelmallisesta ja vaikuttavasta toscanalaismaisemasta.

Tilan historia ulottuu aina 700-luvulle asti - sijainti kukkulalla takaa lyömättömät näkymät ympäröivään laaksoon ja Toscanalle tyypilliseen mäkiseen, vehreään maisemaan. Tontin halki kulkee oma puro johon vaikka pulahtaa kuumana kesäpäivänä.

Päärakennus on alunperin 700-luvulta joka on uudelleen rakennettu laadukkaita ja ylellisiä materiaaleja käyttäen, mutta ollen uskollinen sen alkuperäiselle tyylille ja rakenteelle. Rakentamisessa on hyödynnetty mm. umbrialaisia käsintehtyjä terrakottalaattoja lattiassa, ja kastanjapuuta kattopalkeissa. Talossa on myös modernit mukavuudet kuten lattialämmitys kaikissa huoneissa sekä hälytysjärjestelmä ja videovalvonta, LED-valaistus sekä puutarhassa automaattinen kastelujärjestelmä.

Talo on 350m2 ja kaksikerroksinen. Pohjakerroksessa olohuone takalla, tilava keittiö, kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Ulkona on iso terassi ja grilli sekä uima-allas. Talon yläkerrassa on kaksi oleskeluhuonetta, iso terassi, neljä makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta.

Talo sijaitsee 5 hehtaarin tontilla jossa 350kpl oliivipuita kolmella hehtaarilla sekä kaksi hehtaaria tammimetsää jossa virtaa puro.

Sopii mainiosti vuokraamiseen turisteille tai omaan käyttöön - alueella mm. lukuisia viinitiloja joihin tutustua, puhumattakaan lukuisista mielenkiintoisista keskiaikaisista kylistä. Tila sijaitsee 5km päässä Seggianon kylästä, 50km Grosseton isommasta kaupungista ja merestä.

Kysy lisätiedot!

Päivitetty: 02.05.2018 klo. 12:51

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 6
Kylpyhuoneita 3 Sijainti Seggiano, Seggiano, Grosseto, Toscana, Italia
Pinta-ala 350m2 Hinta 980 000 €
Asuinkerros 1 / 1 Rakennusvuosi 1
Parveke Kyllä Uima-allas oma

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita