Rustiikkisen talon alakerta myynnissä Italian Toscanassa

Pontassieve, Toscana, Pontassieve, Italia

380 000 €
Kohdenumero: 21655589
Talo
Makuuhuoneita: 1, 2
Kylpyhuoneita: 1, 2

Rustiikkisen talon alakerta myynnissä Italian Toscanassa

Oletko haaveillut talosta Italiassa ja erityisesti Toscanassa? Puolikas tyypillisestä toscanalaisesta Casa Colonicasta: 1,5 kerroksen asunto tai vaihtoehtoisesti kaksi erillistä asuntoa.

Myyntikohde on sisäneliöiltään noin 140 neliömetriä, joka jakautuu kahteen kerrokseen eli pääkerrokseen noin 100m2 eli 2 mh + olohuone + keittiö+ 1 kph sekä pienempään noin 40 m2 eli 1mh + huone + 1 kph alimmassa kerroksessa. Alimmalla kerroksella on omalla sisäänkäynti. Sulkemalla sisäisen portaikon nykyisestä kahden kerroksen asunnosta saa erilliset asunnot kahdelle pienelle perheelle, tai portaikon kanssa se toimii kahden sukupolven asuntona taikka koti-työhuone -yhdistelmänä. Kumpaankin kerrokseen liittyy valoisat ulkoterassit itään, etelään ja länteen.

Talolta on upeat näköalat etelään ja se sijaitsee 400 metriä merenpinnasta ja 300 metriä alhaalla olevaa Arno-joen laaksoa ylempänä.

Taloyhtiöön kuuluu 10-metrinen uima-allas oleskelualueineen, mistä on kaunis näkymä viinitarhaan, oliivilehtoon ja avaraan laaksoon. Parkkipaikalta löytyy paikkoja viidelle autolle mutta enemmänkin mahtuu tarvittaessa.

Kiinteistöllä on alaosan terassien jatkeena runsaasti tilaa puutarhan perustamiseen tai ulkorakentamiseen (rakennusmääräysten puitteissa) sekä alarinteen puolella lehtipuumetsikkö. Myyntikohteen tontti on puoli hehtaaria.

Talo sijaitsee Monteloron pikkukylässä 15 km ajomatkan päässä Firenzen keskustasta ja 10 km Fiesolen keskustasta. Kylässä on viehättävä ravintola ja bussipysäkki, josta pääsee joitakin kertoja päivässä julkisella kulkuneuvolla Fiesoleen taikka alas laaksoon Sieciin, missä on paikallisjuna-asema. Heti kiinteistön ajoportilta lähtee virallinen ulkoilureitti, joiden verkosto on laaja ja vie hienoille näköalapaikoille ihan lähellä. Lähiseudun autotiet ovat suhteellisen vähän liikennöityjä ja sopivat lenkkeilyn tai pyöräilyn harrastamiseen

Yläkerran omistajan kiinteistöön sisältyy 0,8 hehtaarin viinitarha, jonka vuosituotanto on noin 2.000 pulloa, ja he ovat kiinnostuneita ottamaan viininviljelyharrastukseen mukaan uusia ihmisiä, joko myymällä osuuden viinitarhasta taikka sovittavalla vuosittaisella järjestelyllä.

Hinnat:

120.000 alin kerros (1 mh + h + kph)

280.000 keskikerros (2 mh + oh + keittiö + kph)

380.000 molemmat yhdessä

Ylimmän kerroksen asunnon ylläpitokustannukset ovat olleet noin 600 eur/kk (lämmitys, sähkö, jätemaksu ja kiinteistövero sekä yhteisen taloyhtiön parkkipaikan ja uima-altaan kustannukset), ja alaosan kulut tullevat olemaan 500 eur/kk jos lämmitys on päällä koko talvikauden.

Voit myös kysyä mahdollista rahoitusta tähän kohteeseen.

Päivitetty: 16.01.2021 klo. 14:30

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 1, 2
Kylpyhuoneita 1, 2 Sijainti Pontassieve, Toscana, Pontassieve, Italia
Pinta-ala 140m2 Hinta 380 000 €
Rakennusvuosi 1    

Sijainti kartalla