Lumoava keskiaikainen kylä Pescagliassa Italiassa!

Pescaglia, Lucca, Italia, Italia

850 000 €
Kohdenumero: 9975551
Talo
Makuuhuoneita: 6

Lumoava keskiaikainen kylä Pescagliassa Italiassa!

Lumoava ja luonteikas keskiaikainen kylä koostuu suuresta kivisestä maalaistalosta ja kolmesta mökistä. Se sijaitsee mäen rinteellä Garfagnanan kansallispuiston reunalla. Alueelta ajaa Luccaan vain 20 minuutissa.

Kylän historia ulottuu 1700 luvin puoliväliin ja kaikki rakennukset on remontoitu hyvällä maulla nykyisten omistajien toimesta.

Tontilla on kokoa kolme ja puoli hehtaaria ja sen metsissä kasvaa mäntyjä, kastanjapuita, yli 100 oliivipuuta sekä muita hedelmäpuita. Tontilta on hukeat näkymät alas laaksoon ja siellä on myös pieni uima-allas sekä terassi. Uima-allas on kooltaan 8m x 4m.

Päärakennus (240m2) on rakennettu vuonna 1743. Merkittävä rakennus on remontoitu täysin vuonna 2004, ja remontissa on pyritty säilyttämään mahdollisimman pajon talon alkuperäisiä materiaaleja.

Talon pohjakerroksessa on keittiö, ruokailuhuone sekä yksi kylpyhuone. Raudasta ja kastanjapuusta tehdyt portaat johtavat toiseen kerrokseen, jossa on kolme oleskeluhuonetta, joissa kaikissa on omat takat ja pääsy marmoroidulle terassille.

Ylimmässä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta ja yksi kylpyhuone.

Mökki 1, 90m2: Suurin kolmesta mökistä on jaettu kahteen kerrokseen.Pohjakerroksessa on suuri keittiö alkuperäisellä takalla, yksi mekuuhuone ja kylpyhuone. Yläkerrassa on suuri olohuone, jonka voi helposti jakaa kahdeksi huoneeksi. Lisäk yksi makuuhuone ja kylpyhuone. Mökissä on myös kaksi yksityistä terassia, joista on näkymä laaksoon.

Mökki 2, 60m2: Tämä kaksikerroksinen mökki on rakennettu vuonna 1743 ja siinä on nätti olohuone ja keittiö pohjakerroksessa, yksi makuuhuone ja kylpyhuone yläkerrassa. Terassilta on näkymä laaksoon ja uima-altaalle.

Mökki 3, 60m2: Toinen pienemmistä mökeistä oli alun perin leipomo, ja yläkerrassa on edelleen alkuperäinen pizzauuni olohuoneessa jossa myös keittiö on. Alakerrassa on makuuhuone kylpyhuoneella ja pääsy yksityiselle terassille.

Kysy lisää!

Päivitetty: 14.08.2020 klo. 15:01

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 6
Sijainti Pescaglia, Lucca, Italia, Italia Pinta-ala 450m2
Hinta 850 000 € Asuinkerros 1 / 3
Rakennusvuosi 1743    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita