Ihastuttava huvila Camaioressa Italiassa!

Pontemazzori, Camaiore, Italia, Italia

695 000 €
Kohdenumero: 9745546
Makuuhuoneita: 5
Kylpyhuoneita: 4

Ihastuttava huvila Camaioressa Italiassa!

Suojaisalla alueella oliivipuiden ympäröimänä sijaitsevalta huvilalta on huikeat näkymät Camaioren laaksoon. Viehättävässä 80 -luvulla rakennetussa Toscanalaistyylisessä huvilassa on puutarha, ulkorakennus ja uima-allas. Postikorttimaiset maisemat Pontemazzorin kylään, muutaman kilometrin päässä Camaioren kaupungista.

Huvilaa on vuokrattu turisteille viikoittain ja 3000m2 aidatulla tontilla on 100 oliivipuuta jotka tuottavat paljon satoa.

Päärakennuksen 106m2 on jaettu kahteen kerrokseen sekä kellariin. Pohjakerroksessa on sisäänkäynti kauniin pergolan läpi. Sisäänkäynniltä pääset suoraan tilavaan olohuoneeseen , jonka toiselta puolelta pääsee viihtyisään ja erittäin valoisaan päämakuuhuoneeseen ja toiselta puolelta taas pääsee aulaan, jossa sijaitsee suuri kylpyhuone ja kaksi muuta makuuhuonetta, joista toisessa on oma kylpyhuoneensa.

Alemmassa kerroksessa sijaitsee suuri laadukas keittiö ruokailualueella ja takalla, aula jossa sijaitsee neljäs makuuhuone omalla kylpyhuoneellaan. Samassa kerroksessa talon ulkopuolella on pääsy boilerihuoneeseen, jossa ony myös varasto sekä kellari, jossa voi säilyttää oliivipuista saadun oliiviöljyn.

Ylimmässä kerroksessa on suuri aula josta pääsee 20m2 kattoterassille. Tilaa voi käyttää vaikkapa vierashuoneena tai kotitoimistona.

Toisessa rakennuksessa on 50m2 kaksio, jonne pääsee myös erillisestä portista. Asunnossa on iso olohuone keittiönurkkauksella, yksi makuuhuone ja tilava kylpyhuone. Myös tämän asunnon pihalla on kaunis pergola, jonka alla on hyvä syödä ja seurustella.

Kysy lisää!

Päivitetty: 14.08.2020 klo. 15:01

Kohteen tiedot

Makuuhuoneita 5 Kylpyhuoneita 4
Sijainti Pontemazzori, Camaiore, Italia, Italia Pinta-ala 210m2
Hinta 695 000 € Rakennusvuosi 1980

Samanlaisia kohteita