Nauti merinäkymästä ja yksityisyydestä omassa talossa lähellä Toscanan rannikkoa!

Piano di Mommio, Camaiore, Toscana, Italia

350 000 €
Kohdenumero: 9672029
Talo
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Nauti merinäkymästä ja yksityisyydestä omassa talossa lähellä Toscanan rannikkoa!

Tämä talo ja sen lähes 2 hehtaarin tontti sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä rannikolta Camaioren kunnan alueella Luccan maakunnassa Toscanassa. Taloa ympäröi puutarha sekä metsä mikä tekee tontista yksityisen.

Yksitasoisessa talossa on kaksi sisäänkäyntiä. Talossa on kaksi makuuhuonetta joissa kummassakin oma kylpyhuone. Talon olohuoneessa on takka luomassa tunnelmaa. Keittiö on kalustettu ja siellä on perinteinen leivin/pizzauuni. Keittiössä on tilaa myös ruokailla. Talon ulkopuolella erillinen huone boilerille sekä erillinen wc. Talo on hiljattain kunnostettu joten se on erinomaisessa kunnossa. Talon hinta sisältää kalusteet.

Taloa ympäröi hyvin ylläpidetty puutarha sekä terassi missä on hyvin tilaa ruokailla samalla kun ihastelee merinäkymää ja toscanalaista laaksomaisemaa. Asunnon omistaja on laittanut pihalle 12x6 maan päällä olevan uima-altaan jota ympäröi aurinkoterassi. Allas on mahdollista upottaa maahan mikäli siihen hankkii tarvittavan luvan viranomaiselta.

Taloa ympäröivä tontti on lähes kaksi hehtaaria ja koostuu suurimmaksi osaksi talon takana olevasta metsästä missä kasvaa mäntymetsää, oliivipuita ja hedelmäpuita. Talon pihalla paljon parkkitilaa.

Rauhallinen sijainti mutta lyhyt ajomatka palveluiden äärelle ja Toscanan mielenkiintoisiin paikkoihin kuten Viareggioon (15min), Luccaan (25min) ja Firenzeen (1,5h). Pisan lentokentälle n. 30min ajomatka.

Kysy lisätiedot!

Päivitetty: 22.10.2020 klo. 20:31

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 2 Kalustus Kalustettu
Sijainti Piano di Mommio, Camaiore, Toscana, Italia Pinta-ala 100m2
Pysäköintitilat Pihapaikkoja Hinta 350 000 €
Asuinkerros 1 / 1 Rakennusvuosi 1
Parveke Terassi Uima-allas Kyllä

Lisätietoja

Yhteydet

30min
10min
15min

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita