Moderneja asuntoja upealla merinäköalalla Alassiossa, Italian Liguriassa

Alassio, Liguria, Italia

291 875 €
Kohdenumero: 9762314
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Nämä uudet asunnot valmistuvat Alassion viehättävään kaupunkiin. Huoneistot ovat tilavia, valoisia, ja lähes jokaisesta huoneesta on upeat näkymät merelle ja Alassioon. Huoneistoja on eri kokoisia ja jäljellä olevien asuntojen hinnat alk. 291 875 euroa (kaksio)

Ranta ja palvelut löytyvät läheltä. Rakennus sisältää fitnesskeskuksen, saunan, upean uima-altaan ja kauniin, hyvin hoidetun piha-alueen. Asunnot ovat uniikkeja suurien ikkunoiden ja tilavien parvekkeidensa takia. Ne takaavat upeat näkymät merelle eri puolilta asuntoa.

Katso 360-näkymä

Alassion kaupunki tunnetaan yhtenä eleganteimmista lomakohteista Italian Rivieralla ja kaupunki tarjoaa paljon näkemistä ja tekemistä. Kaupunkia ympäröivä kaunis luonto tekee Alassiosta erinomaisen paikan Italian kodille. Kaupunki on ollut matkailijoiden suosiossa aina 1800-luvun lopulta asti ja 1950-luvulla kohteesta tuli kansainvälisten taiteilijoiden lomanviettopaikka, jossa myös kirjailija Ernest Hemingway vietti aikaansa. Alassiossa sijaitsee myös kuuluisa Muretto di Alassio, kivimuuri johon monen taiteilijan nimikirjoitus on ikuistettu keraamiikkalaattoihin. 

IMG_8184

Kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Päivitetty: 13.12.2017 klo. 12:32

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Alassio, Liguria, Italia
Hinta 291 875 € Rakennusvuosi 2017

Lisätietoja

Yhteydet

5min ajomatka

Sijainti kartalla