Velaton hinta
265 000 €
Kohdenumero
20427578

Talo

Makuuhuoneita: 2

Kylpyhuoneita: 2

Fonteno, Fonteno, Bergamo, Italia

Upeilla näkymillä varustettu omakotitalo, Bergamo

Tässä upeassa muuttovalmiissa kodissa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta (yhteensä 103 m2). Koko talo on hiljattain remontoitu upeasti kunnioittaen vanhaa, mutta modernilla otteella.

Talo jakaantuu kolmeen kerrokseen. Pohjakerroksessa on yksityinen sisäpiha ja sieltä löytyy kaksi suurta makuuhuonetta, joista toisessa on oma kylpyhuone. Lasiset portaat johtavat ylempään kerrokseen, joka on erittäin suuri ja valoisa, ja se koostuu keittiöstä, olohuoneesta, eteisestä kylpyhuoneella ja pienestä parvekkeesta, jolta on näköala kylään. Suurista ikkunoista on kauniit näkymät kukkuloille ja järvelle, lisäksi kaikki huoneet tulvivat luonnonvaloa. Portaikon kautta on pääsy katolle ja sen upealle terassille, josta avautuu panoraamanäkymat.

Ainutlaatuinen tunnelma! Täällä Fontenossa, Bergamon maakunnassa voit nauttia maaseutukylän rauhasta luonnon ympäröimänä ja silti olet lähellä kaikkia palveluita. Unohtamatta upeita näkymiä Iseo-järvelle.

Ainutlaatuinen sijainti tarjoaa toimintaa ympäri vuoden. Voit harrastaa vesiurheilua ja veneilyä, tehdä retkiä kaupungin ulkopuolelle tai tutustua kaupunkien, kuten Loveren ja Sarnicon historiallisiin keskuksiin. Isommat kaupungit kuten Bergamo, Milano, Brescia ja Verona ovat myös hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Huom! Hintaan ei sisälly arvonlisävero eikä ostajan komissio 3 %

Myöskään huonekalut eivät sisälly hintaan.

Annamme mielellämme lisätietoja tästä upeasta kohteesta. Soita tai laita meille viesti!

Kohteen tiedot

Tyyppi
Talo
Makuuhuoneita
2
Kylpyhuoneita
2
Kalustus
Huonekalut maksavat erikseen.
Sijainti
Fonteno, Fonteno, Bergamo, Italia
Pinta-ala
103m2
Hinta
265 000 €
Asuinkerros
1 / 3
Rakennusvuosi
1900
Parveke
Kyllä

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

Orio al Serio 42 km

Keskustaan

12 km

Rannalle

10 km

Päivitetty: 05.12.2022 klo. 01:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä