Tyylikästä huvila-asumista kauniissa italialaisessa järvimaisemassa!

Riva di Solto, Iseojärvi, Italia

565 000 €
Kohdenumero: 9529240
Talo
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Tyylikästä huvila-asumista kauniissa italialaisessa järvimaisemassa!

Tämä neljän huvilan uudiskohdeprojekti valmistuu tänä vuonna Italian Iseojärvelle Bergamon maakuntaan. Sijainti rinteessä tarjoaa upeat ja dramaattiset näkymät järvelle, vuoristoon ja Monteisolan saarelle.

Huvilan asuinkerroksessa on kolme makuuhuonetta (yksi iso ja kaksi pienempää), kaksi kylpyhuonetta sekä tilava 50m2 olohuone avokeittiöllä. Isot ikkunat tuovat valoisuutta ja tilan tunnetta sekä yhdistävät olohuoneen ulkoterassiin ja puutarhaan. Huviloissa on kellarikerros, jossa kodinhoitohuone, varasto sekä 67-77m2 autotalli jossa tilaa kahdelle autolle. Huviloissa on tilavat 469-508m2 puutarhat, joihin mahdollista lisätä oma uima-allas. Jokainen huviloista viimeistellään ostajan maun ja toiveiden mukaan!

Saatavilla neljä huvilaa, joiden hinnat vaihtelevat välillä 565 000-620 000 euroa. Huviloiden pinta-alat (sis. kellari ja autotalli) vaihtelevat välillä 254-256m2 ja tontit välillä 469-508m2.

Kävelymatkan päässä vanhan kylän keskusta ravintoloineen ja kauppoineen. Lyhyen ajomatkan päässä Sarnicon, Loveren ja Iseon isommat kaupungit. Iseojärveltä voit myös helposti tehdä päiväretkiä Pohjois-Italian mielenkiintoisiin kaupunkeihin; lähde esim. Milanoon shoppailemaan tai kulttuurintäyteiselle kierrokselle Veronaan ja Venetsiaan.

Laskettelun ja lumilautailun ystäville alle tunnin ajomatkan päässä on Montecampionen laskettelukeskus. Viinin ystävät voivat käydä tutustumassa Franciacortan viinialueen tarjontaan. Franciacortan alueella on myös golfkenttä. Järven ympäristö sopii erinomaisesti patikointiin ja pyöräilyyn.

Kysy lisää - kerromme mielellämme lisää myös alueesta sekä ostoprosessista Italiassa!

Päivitetty: 27.06.2018 klo. 09:57

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 3
Lämmitys/ilmastointi Kyllä Kylpyhuoneita 2
Sijainti Riva di Solto, Iseojärvi, Italia Ilmansuunta etelä
Pinta-ala 133,5m2 Pysäköintitilat Autotalli kahdelle autolle
Hinta 565 000 € Näkymät Järvi- ja vuoristomaisema
Asuinkerros 1 / 1 Rakennusvuosi 2018
Parveke Terassi Uima-allas Mahdollisuus omaan altaaseen

Lisätietoja

Yhteydet

Malpensa n. 1,5h
500m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita