Velaton hinta
790 000 €
Kohdenumero
21672190

Talo

Makuuhuoneita: 4

Kylpyhuoneita: 4

Riva di Solto, Bergamo, Bergamo, Italia

Muuttovalmis upea huvila omalla uima-altaalla Iseojärvellä, Bergamo

Tämä upea huvila järvinäköalalla on valmistunut 2021 ja se odottaa asukkaita! Sijainti on loistava, sillä täällä olet Iseojärven kauniissa maisemissa Riva di Soltossa kävelymatkan päässä palveluista. Lisäksi vain kivenheiton päässä Loveren ja Sarnicon kutsuvista kaupungeista, joiden historialliset keskustat, ravintolat ja palvelut ovat vain 15 min ajomatkan päässä.

Huvilassa on kolme kerrosta, jotka jakautuvat seuraavasti:

Pohjakerros: täältä on upeat näkymät järvelle sekä pääsy suoraan puutarhaan, uima-altaalle ja porealtaalle. Tästä kerroksesta löytyy autotalli (yhteydessä taloon) tekninen huone, kellari ja erillinen tila jossa on myös kylpyhuone. Tätä tilaa voidaan käyttää kahden hengen makuuhuoneena, työtilana tai jopa miniasuntona vieraille, sillä tilassa on esiasetus, jotta sinne voidaan rakentaa minikeittiö ja oma sisäänkäynti.

Ensimmäinen kerros: koostuu suuresta olohuoneesta, upeasta keittiöstä, eteisestä ja kylpyhuoneesta. Järvelle päin avautuvan leveän liukuoven kautta pääsy terassille. Hormi on esiasennettu mahdollista tulisijaa varten.

Toinen kerros: Täältä löydät kaksi makuuhuonetta järvinäköalalla sekä omalla kylpyhuoneella että pääsyn terassille, joka on koko julkisivun mittainen.

Ulkoalueilta löytyy puutarha automaattisella kastelujärjestelmällä, lämmitetty poreallas ja infinity uima-allas. Piha-alueelta on upeat järvinäköalat!

Muita upeita ominaisuuksia huvilassa on mm. aurinkopaneelit, suuret ikkunat, kodin automaatiojärjestelmä, lämmitys-/jäähdytysjärjestelmä sekä sähköisesti säädettävät metalliset Griesser-kaihtimet ikkunoissa.

Tämä on ainutlaatuinen avaimet käteen ratkaisu, joka on tehty omistajalleen helpoksi! Mm. arkkitehti-/suunnittelijatiimi on valmiina auttamaan sinua sisustusprojektin toteuttamisessa. Lisäksi helpottaaksemme alkuun pääsemistä on yhteistyökumppanimme kautta saatavissa tiimi, joka hoitaa uima-altaan ja viheralueiden kunnossapidon kilpailukykyiseen hintaan.

Huom! Hintaan ei sisälly arvonlisävero eikä ostajan komissio 3 %

Annamme mielellämme lisätietoja tästä upeasta huvilasta. Soita tai laita meille viesti!

Kohteen tiedot

Tyyppi
Talo
Makuuhuoneita
4
Kylpyhuoneita
4
Sijainti
Riva di Solto, Bergamo, Bergamo, Italia
Pinta-ala
191m2
Pysäköintitilat
Kyllä
Hinta
790 000 €
Asuinkerros
1 / 3
Rakennusvuosi
2021
Parveke
Kyllä
Uima-allas
Kyllä

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

Orio al Serio 42 km

Keskustaan

Lovere 7 km

Rannalle

1 km

Päivitetty: 05.10.2022 klo. 17:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä