Uusia paritaloja Italian Iseojärvellä - hulppea sijainti sekä oma piha ja allas!

Riva di Solto, Iseojärvi, Lombardia, Italia

450 000 €
Kohdenumero: 9689298
Paritalo
Makuuhuoneita: 2, 3
Kylpyhuoneita: 2

Uusia paritaloja Italian Iseojärvellä - hulppea sijainti sekä oma piha ja allas!

Italian Iseojärvelle Bergamon maakuntaan valmistuu paritaloja ja huviloita viidelle tontille. Yhdelle näistä tonteista valmistuvat keväällä 2019 nämä kaksi paritaloasuntoa.

Paritalohuoneistot ovat suunniteltu vastaamaan skandinaavista makua tilavine huoneineen ja ulkotiloineen. Asumismukavuuden kruunaa oma piha ja uima-allas sekä asunnosta avautuva upea järvi- ja vuoristomaisema.

Saatavilla on kaksi paritalohuoneistoa;

1. Kaksi asuinkerrosta ja kellarikerros jossa autotalli kahdelle autolle, kellaritila sekä kodinhoitohuone. Ensimmäisessä asuinkerroksessa tilava ja valoisa olohuone avokeittiöllä, kaksi isoa makuuhuonetta sekä kylpyhuone. Yläkerrassa tila jonka voi muuntaa makuuhuoneeksi ja en-suite kylpyhuoneeksi tai oleskelutilaksi. Huoneistoon kuuluu 450m2 piha jossa oma uima-allas ja 15m2 kuisti. Hinta 450 000 euroa.

2. Kaksi asuinkerrosta ja kellarikerros jossa autotalli kahdelle autolle, kellaritila sekä kodinhoitohuone. Pohjakerroksessa avara olohuone avokeittiöllä, iso päämakuuhuone, pienempi makuuhuone ja kylpyhuone. Yläkerrassa ullakkotila jota voi käyttää makuuhuoneena, sekä kylpyhuone. Tästä kerroksesta kulku terassille ja portaita pitkin alas pihan uima-altaalle. Puutarha 250m2, missä on 15m2 kuisti ja uima-allas. Hinta 450 000 euroa.

Huoneistot viimeistellään ostajan toiveiden mukaan!

Mainio sijainti 600m päässä lähimmän kylän palveluista ja 1km päässä järven rannalta. Lyhyen ajomatkan päässä Sarnicon ja Iseon suuremmat järvikaupungit. Strateginen sijainti lähellä Pohjois-Italian kulttuuriaarteita kuten Venetsian, Bergamon ja Veronan kaupunkeja. Aktiivilomailijalle on tunnin ajomatkan päässä Montecampionen laskettelukeskus, puhumattakaan lukuisista patikointi- ja pyöräilyreiteistä jotka kiertävät järven ympäri. Järven eteläpuolinen Franciacortan alue tunnetaan viinialueena ja siellä on myös golfkenttä. Milanon Malpensan lentokenttä n. 1,5h ajomatkan päässä!

Myynnissä myös kaksi tonttia joihin voi rakentaa omakotitalon - kysy lisää!

Päivitetty: 06.06.2018 klo. 17:21

Kohteen tiedot

Tyyppi Paritalo Makuuhuoneita 2, 3
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Riva di Solto, Iseojärvi, Lombardia, Italia
Pinta-ala 116m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 450 000 € Näkymät Järvinäkymä
Asuinkerros 1 / 1 Energialuokka A
Rakennusvuosi 2019 Parveke Muu
Uima-allas Oma    

Lisätietoja

Yhteydet

1,5-2h
600m
1km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita