Asunto Comojärveltä henkeäsalpaavin järvinäkymin!

Bellano, Lecco, Comojärvi, Italia

230 000 €
Kohdenumero: 9972059
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 1

Asunto Comojärveltä henkeäsalpaavin järvinäkymin!

Tämä asunto sopii sinulle joka nautit perinteisestä italialaiskylän tunnelmasta ja dramaattisesta järvi- ja vuoristomaisemasta! Tässä ylimmän kerroksen asunnossa on 2 makuuhuonetta, kylpyhuone, valoisa olohuone täysin varustellulla avokeittiöllä sekä parveke josta henkeäsalpaavat näkymät järvelle ja vuoristoon. Asunnon suomalaiset omistajat ovat sisustaneet sen ajattomaan skandinaaviseen tyyliin ja se myydään kalustettuna astiat mukaanlukien.

Viihtyisä ja kuvankaunis Bellanon järvikaupunki on rauhallinen ja pääosin paikallisten asuttama, tarjoten palveluita ruokakaupoista ravintoloihin. Kylän keskusta sijaitsee n. 20 minuutin kävelymatkan päässä asunnolta. Kylä sijaitsee hyvien yhteyksien päässä, vain tunnin junamatkan päässä Milanon päärautatieasemalta, mutta pääset tänne myös hyvin autolla, sillä asuntoon kuuluu autotallipaikka.

Comojärven ympäristö on täynnä harrastusmahdollisuuksia laskettelusta ja golfista patikointiin, pyöräilyyn ja vesiurheiluun. Talvella voit viettää asunnolla pitkän viikonlopun ja käydä vaikka St Moritzissa laskettelemassa - asunnolla ihailet järvimaisemaa ja sen takana kohoavia lumihuippuisia vuoria. Kesälomalla voit tutustua muihin järven kaupunkeihin kuten Bellagioon veneretkillä tai pyörällä, tai käydä melomassa ja golfaamassa. Pohjois-Italian kaupungit kuten Milano ja Bergamo ovat lyhyen ajomatkan päässä asunnolta.

Uniikki mahdollisuus - ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Päivitetty: 24.04.2020 klo. 19:06

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Yhteisön maksua (vastike) n. 50 euroa kuukaudessa
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 1
Kalustus Myydään kalustettuna Sijainti Bellano, Lecco, Comojärvi, Italia
Ilmansuunta Länsi Pinta-ala 80m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 230 000 €
Näkymät Järvinäkymä Asuinkerros 3 / 3
Rakennusvuosi 2009 Parveke Muu

Lisätietoja

Yhteydet

20min

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita