Rentoudu ja nauti maisemista uusissa asunnoissa Iseojärvellä

Parzanica, Iseojärvi, Italia

278 000 €
Kohdenumero: 9650016
Rivitalo
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Enää yksi rivitaloasunto jäljellä!

Rentoudu Italian kauniilla Iseojärvellä! Uusia asuntoja on valmistunut syksyllä 2017 Italian Iseojärvelle - kaikista asunnoista upeat järvinäkymät!

Asunnot viimeistellään toiveidesi mukaan ja laadukkain materiaalein. Kokonaisuuden kruunaa henkeäsalpaava maisema Iseojärvelle ja Monte Isolan saarelle. Tilavat huoneet sekä isot terassit ja puutarhat lisäävät viihtyisyyttä ja luksusta asumiseen tuo yhteisön oma lämmitetty infinity uima-allas sekä wellness-alue saunoineen. Energialuokka A ja aurinkopaneelit takaavat edulliset ylläpitokustannukset. 

Jäljellä vielä yksi kaksikerroksinen rivitaloasunto, 'villetta', kahdella makuuhuoneella ja kylpyhuoneella. Asunnossa oma kuisti, puutarha ja terassi. Hinta 278 000 euroa. Autotalllipaikka 22 000 euroa.

Erinomainen sijainti Parzanican kylässä kolmen kilometrin päässä kylän palveluista sekä järveltä. Alle tunnin ajomatkan päässä niin laskettelukeskuksia (mm. Monte Campione) sekä Franciacortan viinialue ja golfkenttä. Kulttuurin ystäville lähellä on Sarnicon ja Loveren vanhat kaupungit, puhumattakaan muista viehättävistä pikkukylistä järvellä. Bergamon kaunis vanha kaupunki noin tunnin ajomatkan päässä, Milanon Malpensan kentälle saavut noin 1,5 tunnissa. 

Katso video aikaisemmasta vastaavanlaisesta projektista  YouTube-kanavallamme

Kysy lisää!

Päivitetty: 13.07.2018 klo. 15:15

Kohteen tiedot

Tyyppi Rivitalo Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Parzanica, Iseojärvi, Italia
Pinta-ala 41m2 Pysäköintitilat Parkkihallipaikkoja saatavilla
Hinta 278 000 € Näkymät Järvi
Rakennusvuosi 2017 Uima-allas Yhteinen

Lisätietoja

Yhteydet

1,5h
3km

Sijainti kartalla