Upea 4 mh remontoitu huvila hedelmätarhalla ja uima-altaalla Cugnolissa, Abruzzo

Cugnoli, Cugnoli, Abruzzo, Italia

295 000 €
Kohdenumero: 21096279
Talo
Makuuhuoneita: 4
Kylpyhuoneita: 3

Upea 4 mh remontoitu huvila hedelmätarhalla ja uima-altaalla Cugnolissa, Abruzzo

Kaunis neljän makuuhuoneen huvila Cugnolin laitamilla. Huvila on alun perin rakennettu 1800-luvun loppupuolella, mutta se on remontoitu tyylikkäästi vuonna 2006. Kokonaispinta-ala on noin 250 neliömetriä kahdessa kerroksessa. Huvila koostuu suuresta rakenteeltaan avoimesta olohuoneesta, jossa on neljä alkuperäistä holvipylvästä. Ensimmäisessä kerroksessa on neljä makuuhuonetta, joista kahdessa on oma kylpyhuone ja yksi erillinen kylpyhuone. Kaikissa makuuhuoneissa on ilmastointi ja yläkerrassa on patterit. Alakerta lämpiää sekä takan että lattialämmityksen avulla. Keittiössä on pizzauuni sekä Smeg- kodinkoneet, ruokailutilaan mahtuu vähintään 10 henkilöä. Alakerrasta on käynti aurinkoiseen oleskelutilaan, josta löytyy myös suihkulla varustettu kylpyhuone uima-altaan lähellä, pesutupa ja lukittava varastotila.

Pihapiiri on kaunis ja sieltä löytyy muun muassa laatoitettu terassi, jonka vieressä on suuri uima-allas (12mx6m). Puutarhasta löytyy upea hedelmätarha, josta löytyy mm. manteli-, oliivi-, kirsikka-, viikuna-, aprikoosi- ja persikkapuita. Pihassa on tilaa neljälle autolle. Huvila on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä lähimmistä kaupoista, ravintolasta ja kampaamosta.

Cugnolin kylä tarjoaa loistavat palvelut, sieltä löytyy mm. pankki, posti, supermarket, vihanneskauppa, lihakauppa, leipuri, kampaamo, apteekki ja lääkäri. Cugnoli on tunnettu kahdesta palkitusta viinitarhastaan, Tiberion ja Cingilian viinitiloista. Lisäksi se on kuuluisa myös korkealaatuisen ekstra-neitsytoliiviöljyn tuotannosta.

Kylästä on hyvät yhteydet myös muualle maakuntaan. Alanno-Scafan moottoritien liittymä on 15 minuutin päässä. Pescaraan ja rantaan 35 minuuttia, hiihtokeskus Passo Lancianoon 40 minuuttia, Pescaran lentokentalle 30 minuuttia ja kauppakeskukseen 15 minuuttia.

Kysy lisää tästä ihanasta kohteesta!

Päivitetty: 28.04.2021 klo. 10:51

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 4
Lämmitys/ilmastointi Ilmalämpöpumppu, patterit Kylpyhuoneita 3
Sijainti Cugnoli, Cugnoli, Abruzzo, Italia Pinta-ala 250m2
Pysäköintitilat Pihassa Hinta 295 000 €
Näkymät Puutarha, uima-allas Rakennusvuosi 1800, remontoitu 2006
Uima-allas Kyllä    

Lisätietoja

Yhteydet

Pescara 30 min
10 min
35 min

Sijainti kartalla