Talo Italiassa

Talo Italiassa - Abruzzo, Apulia ja muut alueet

Onko haaveenasi talo Italiassa maaseudulla, pienessä kylässä tai rannalla, alueelta missä pääset kokemaan ja näkemään koskemattomamman Italian? Alueina Italian Abruzzo ja Apulia (italiaksi Puglia) ovat siihen erinomaiset. Abruzzo on sijaitsee Keski-Italiassa Rooman ja Adrianmeren välissä ja Apulia sen sijaan muodostaa saapasmaan koron etelässä. Kummatkin alueet ovat jääneet toistaiseksi pienemmälle huomiolle asunnon ostajien keskuudessa ja siitä syystä hinnat ovat suosituimpia alueita alhaisemmat. Näiden lisäksi tarjoamme asuntoja myös Sardiniasta

Abruzzo

Abruzzo on yksi Italian harvaan asutuimmista ja yksi Euroopan vihreimmistä alueista. Talo Abruzzossa tarjoaa mahdollisuuden nähdä ja kokea koskemattomamman Italian. Alue jää usein turisteilta huomaamatta, vaikka se tarjoaa upeita luonnonmaisemia sekä mielenkiintoisia keskiaikaisia linnoja ja kyliä, unohtamatta Rooman ajan raunioita. Suurin osa alueesta on vuoristoista ja jopa 1/3 alueesta on puistoa, esimerkkinä Parco Nazionale d'Abruzzon suojeltu luonnonpuisto, jossa on hyviä pyöräily- ja kävelyreittejä. Vuorien lisäksi Abruzzossa on lähes 130km rantaviivaa, jonka varrelle on perustettu useita suosittuja lomakohteita hiekkarantoineen. Tunnettuja rantakohteita alueella ovat mm. Fossacesia, Silvi Marina sekä Pineto. Rannat alueella ovat puhtaita ja Adrianmeren vesi lämmintä. Tekeminen ei Abruzzossa lopu edes talvella, sillä alueella on jopa 15 laskettelukeskusta, joista suosituimmat ovat Roccaraso ja Campo Felice. Vesiurheilun ja laskettelun lisäksi aktiivisille on tarjolla vuorikiipeilyä, patikointia, ratsastusta ja golfia. 

Kuten muuallakin Italiassa, ruokakulttuuri on rikasta myös Abruzzossa, joka tunnetaan mm. lampaanlihastaan sekä pecorino- ja scamorza- juustoistaan. Rannikolla sen sijaan on saatavilla useita paikallisia herkullisia kalaruokia. Viinin ystäville tuttu on Montepulciano d'Abruzzo- punaviini. 

Sulje

Apulia

Maalaismainen Etelä-Italian Apulia tunnetaan auringontäyteisistä kesistä, upeista hiekkarannoista sekä erinomaisesta oliiviöljystä ja viinistä. Asunnon ostajat ovat pikkuhiljaa löytäneet tähän maan nurkkaan sillä sinne houkuttelevat edulliset hinnat, erinomainen ilmasto, rento elämäntyyli ja tietenkin herkullinen ruoka. Talot lähellä rantaa ovat täällä huomattavan paljon edullisempia kuin esimerkiksi Toscanan tai Ligurian rannikoilla. Alue sopii erityisesti niille jotka hakevat taloa isolla tontilla, mutta myös sijoittajille sillä tyylikkästi remontoiduista vuokralomakodeista on pulaa. Alue tunnetaan myös trullitaloistaan, mm. Alberobellon maailmanperintöluetteloon listatussa kylässä on yli 1000 kivistä trullitaloa jotka tunnistaa valkoisesta sävystään ja mehiläispesämaisesta muodostaan. Tällaisia taloja löytyy myös muista kylistä ja ne ovat suojeltuja historiallisen tärkeytensä vuoksi. Trullitalojen paksut seinät pitävät talon viileänä kuumina kesäpäivinäkin. 

Sulje

Etkö löydä etsimääsi?

Omilla kotisivuillamme on vain pieni osa tarjoamistamme loma-asunnoista ja taloista Italiassa. Löydät alueen johtavan yhteistyökumppanimme kotisivuilta useita satoja myynnissä olevia loma-asuntoja - kaikissa hintaluokissa. 

Katso koko tarjonta Abruzzoon täältä  ja Apuliaan täältä

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita