Velaton hinta
3 300 000 €
Kohdenumero
21642002

La Alquería, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja

Ylellinen uudiskohde: Upeita huviloita merinäkymillä, Benahavís Marbellan lähellä

Tämä upea yksityinen 14 huvilan yhteisö sijaitsee yli 100 metriä merenpinnan yläpuolella Benahavisissa, Marbellan lähellä. Huviloissa on viisi makuuhuonetta ja viisi kylpyhuonetta ja niistä on näkymät golfkentälle, vuorille ja Välimerelle. Kaikki huvilat ovat kaakkoon tai lounaaseen päin.

Yhteisö sijaitsee puolivälissä Benahavísin kaupungin ja meren välillä. Alue on rauhallinen, mutta kivenheiton päässä kaikesta, kuten kolmesta golfkentästä, ravintoloista, supermarketista ja kansainvälisestä koulusta.

Tilavat, tyylikkäät ja runsaasti luonnonvaloa sisältävät huoneet ja terassit on suunniteltu siten, että upeat näkymät hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Kun luova muotoilu kohtaa parhaat materiaalit, rakentuu ylelliset ja modernit kodit vaativaankin makuun. Esimerkkejä suunnittelusta ovat turvalliset alumiiniset kaksinkertaiset ikkunat ja lasiovet, kaikissa kylpyhuoneissa on sähköinen lattialämmitys ja pohjakerroksen asuintiloissa vesikiertoinen lattialämmitys.

Valittavana on kolme erilaista pohjaratkaisua, joissa on myös ylimääräistä tilaa kylpylän ja saunan, kuntosalin tai vaikka kotiteatterin rakentamiseen. Jokaisessa huvilassa on lisäksi oma autotalli, maisemoitu puutarha sekä upea uima-allas.

Kaksi huvilaa vielä jäljellä! Hinnat vapaissa huviloissa: 2 200 000 euroa ja 3 000 000 euroa. Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Voimme mielellämme toimittaa lisätietoa mm. pohjapiirroksia.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Sijainti
La Alquería, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala
870m2
Hinta
3 300 000 €
Rakennusvuosi
2021

Päivitetty: 15.11.2023 klo. 14:00

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä