Velaton hinta
739 000 €
Kohdenumero
9427624

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 1, 2

Kylpyhuoneita: 1, 2

Carvajal, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

Lumoava uudiskohde alle 100m päässä rannasta Fuengirolaan

Tässä harvinaisessa uudiskohteessa on 72 asuntoa, sijainti alle 100m Fuengirolan yli 7km pituisesta rannasta. Huoneistoissa on valtavat ikkunat, jotka takaavat valoisuuden ja loistavat näkymät Välimerelle. Tarjolla on myös kattohuoneistoja suurilla kattoterasseilla. Taloyhtiössä on mm. upea uima-allas katolla, poreallas sekä grillausalue.

Huoneistoja on myynnissä kahdesta eri rakennuksesta ja seitsemästä eri kerroksesta, itä-koillinen ja etelä-kaakko ilmansuunnissa. Saatavilla on 1-2 makuuhuoneen asuntoja, joissa olohuone avokeittiöllä, sekä 1-2 kylpyhuonetta. Asuntojen koot 43,75-97,15m2. Parvekkeiden koot vaihtelevat 11 neliöstä aina lähes 100 neliön kattoterasseihin. Mahdollisuus yhdistää kaksi huoneistoa 3-4 makuuhuoneen asunnoiksi.

Asunnoissa on kodinkoneet, lattialämmitys kylpyhuoneissa, ilmastointi ja kotiautomaatio. Lisäksi jokaisen asunnon hintaan kuuluu kaksi autopaikkaa ja varasto. Asukkaiden käytössä on kaikki Reserva del Higueronin palvelut.

Taloyhtiö sijaitsee erittäin hyvällä paikalla Carvajalin asuinalueella aivan juna-aseman vieressä. Lähimmät ravintolat ja kaupat sijaitsevat n. 200m päässä ja Aurinkorannikon suomalainen koulu on 3km päässä.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
1, 2
Kylpyhuoneita
1, 2
Sijainti
Carvajal, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta
Itä, Etelä
Pinta-ala
69,4m2
Pysäköintitilat
Tallipaikka
Hinta
739 000 €
Näkymät
Merinäkymät
Asuinkerros
1 / 6
Rakennusvuosi
1
Parveke
Sisäänvedetty, Muu
Uima-allas
Uima-allas
Hissi
Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

18km

Keskustaan

5,5km

Rannalle

alle 100m

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä