Merellinen kattohuoneisto Costa Blancalla.

Higuericas, Pilar de la Horadada, Horadada, Espanja

399 900 €
Kohdenumero: 21537172
Makuuhuoneita: 3

Merellinen kattohuoneisto Costa Blancalla. Vain muutaman minuutin päässä Higuericaksen upealta hiekkarannalta laadukas Nava Saez yhtiön Vista Azul XXXVI. Tässä asunnossa riittää tilaa isommallekin porukalle. Jo 193 neliön parvekkeella on mukava viettää aikaa Välimerta ihaillen. Ja kattoterassilla on 75 neliötä lisää oleskelutilaa. htiön kuudesta kattohuoneistosta neljä meni päivässä. Tämän upean asunnon lisäksi on jäljellä yksi pienempi, 72m² kolmio, jolla on 18m² parveke ja 37m² kattoterassi.

Asunnossa on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone ja avokeittiö. Ilmastointi ja lämmitys kanavailmastoinnin kautta, jatkuva ilmanvaihto poissaollessakin, moderni äänieristetty asunto, lattialämmitys kylpyhuoneissa. Ostaja pääsee vaikuttamaan materiaali ja laitevalintoihin, ja asennuttamaan vaikka lattialämmityksen koko asuntoon. Valoisa avara asunto, valmistuminen maaliskuussa 2023.

Kun katsoo sijaintia ja rakentajan aiempia laadukkaita kohteita, ei tarvitse ihmetellää miksi asunnot ovat näin nopeasti menneet kaupaksi. Tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 06.05.2022 klo. 08:01

Kohteen tiedot

Hoitokulut Maksut ovat arvioita. Kuten kiinteistöveron IBI 300 euroa vuodessa. Makuuhuoneita 3
Sijainti Higuericas, Pilar de la Horadada, Horadada, Espanja Pinta-ala 83m2
Pysäköintitilat Hallipaikka Hinta 399 900 €
Näkymät Näkymät piha- ja uima-allasalueen yli Välimerelle. Asuinkerros 3 / 3
Rakennusvuosi 2023 Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi