Velaton hinta
375 000 €
Kohdenumero
20798966

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 2, 3, 4

Kylpyhuoneita: 2, 3

Estepona, Malaga, Estepona, Espanja

Upea luksus uudiskohde Esteponassa - joitain asuntoja vielä vapaana!

Uudiskohde Vanian Gardens koostuu 72 modernista huoneistosta ja kattohuoneistosta New Golden Milella. Sijainti on loistava; vain 10 minuutin päässä Esteponasta, Puerto Banuksesta ja 15 minuutin päässä Marbellasta. Tätä kaunista vuonna 2021 valmistunutta yhtiötä ympäröi useita golfkenttiä, ja se tarjoaa 2-4 makuuhuoneen huoneistoja, jotka on rakennettu korkeimpien standardien mukaan. Tyylikkäät huoneistot sopivat täydellisesti loma- tai vakituiseen asumiseen.

Huoneistoissa on avokeittiö, tyylikäs sisustus ja paljon luonnonvaloa. Olohuoneesta pääsee tilavalle terassille ja nautit ainutlaatuisesta näkymästä viehättävään puutarhaan ja merelle.

Huoneistoja ympäröi yli suuri maisemapuutarha ja useita uima-altaita. Jos etsit uudiskohdetta kaikilla herkuilla se on ehdottomasti tämä! Yhtiössä on asukkaiden käytössä puutarhojen lisäksi kuntosali, upea kylpylä ja elokuvateatteri. Lisäksi kaikkiin asuntoihin kuuluu oma autotalli ja varasto. Vanian Gardens on energiatehokas kiinteistö lähellä kouluja, ostoskeskuksia, urheilumahdollisuuksia kuten useita golfkenttiä ja Gibraltarin lentokenttää. Kaikki kodit ovat etelään ja länteen päin, näin pääset nauttimaan auringosta koko päivän ajan.

Kysy lisää ja lähdetään yhdessä tutustumaan tähän upeaan kohteeseen. Järjestämme mielellämme myös virtuaalisen esittelyn!

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
2, 3, 4
Kylpyhuoneita
2, 3
Sijainti
Estepona, Malaga, Estepona, Espanja
Ilmansuunta
Pohjoinen, Itä, Etelä, Länsi
Pinta-ala
78m2
Hinta
375 000 €
Asuinkerros
4 / 4
Rakennusvuosi
2021
Parveke
Ulostyönnetty
Uima-allas
Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

70km

Keskustaan

8km

Rannalle

800m

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä