Uusia omakotitaloja Costa Calidan kauniissa Santiego de la Riberassa.

Santiego de la Ribera, San Javier, Santiego de la Ribera, Espanja

259 900 €
Kohdenumero: 20879057
Makuuhuoneita: 3

Uusia omakotitaloja Costa Calidan kauniissa Santiego de la Riberassa. Loistava sijainti puolessa välissä alueen suurinta ostoskeskusta Dos Maresia ja Mar Menoria, molempiin alle kilometri. Kaupungin palvelut ravintoloineen, kaunis rantapaseo, ihana Mar Menor sisämeri, kaikki lyhyen kävelymatkan päässä.

Näissä omakotitaloissa on kiinnitetty huomiota pienimpiinkin asioihin viihtyvyyden parantamiseksi. Huolella tehdyt asunnot ovat jo pitkään olleet paikallisten ja englantilaisten suosiossa, nyt myös Lomakoti Ulkomailta tarjoaa näitä asiakkailleen. Rakennuksissa on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, tyylikäs avokeittiö ison olohuoneen yhteydessä, uima-allas ja koko asunnon kokoinen kattoterassi. Olohuoneesta on mahdollista avata liukuovet ja laajentaa oleskelutilaa altaan äärelle. Rakentajalla on myös rakentamattomia tontteja, joille on mahdollista valita perusmalleista tai vaikka suunnitella täysin oma. Kysy Juhalta.

Santiego de la Ribera on San Javierin kaupungin alueella Mar Menorin sisämeren rannalla. La Mangan niemeke erottaa Välimeren ja Mar Menorin. Mar Menorin rannoille eivät Välimeren aallot pääse, joten rannalla voi aina nauttia meressä uimisesta ja sen rannalla olemisesta perheen pienimpienkin kanssa. Hyvin hoidetut laajat hiekkarannat, upea rantapaseo, lukuisat pienet kahvilat ja chiringitot tarjoavat täällä asuville ja lomalaisille nautinnollisia päiviä.

Tämän ja muut uudiskohteet Costa Blancan alueella myy Lomakoti Ulkomailta. Tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 02.07.2021 klo. 14:01

Kohteen tiedot

Hoitokulut Kiinteistöveroa vastaava IBI arviolta 400 euroa vuodessa. Makuuhuoneita 3
Lämmitys/ilmastointi Ilmalämpöpumppu Sijainti Santiego de la Ribera, San Javier, Santiego de la Ribera, Espanja
Pinta-ala 90m2 Hinta 259 900 €
Asuinkerros 1 / 1 Rakennusvuosi 2021