Uusia luksushuviloita Marbellan Sierra Blancassa!

Sierra Blanca, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja

1 495 950 €
Kohdenumero: 9683514

Uusia luksushuviloita Marbellan Sierra Blancassa!

Tämä uudiskohde tarjoaa korkeatasoista asumismukavuutta ja ylellisyyttä, jota vain harvoin on tarjolla. Yksityinen, aidattu asuinalue koostuu 22 huippumodernista villasta, ja se sijaitsee Golden Milen lähellä, Sierra Blancan vuoriston juurella. Rantaan on matkaa reilu kaksi kilometriä ja Marbellaan neljä. Malagan lentokentälle ajaa vain puolessa tunnissa.

Esteettisesti miellyttävät huvilat ovat modernin arkkitehtuurin taidenäytös, jonka luonnolliset elementit kuitenkin saavat huvilat sointumaan niiden ympäröimään luontoon.

Nykyaikaiset, selkeät linjat sekä lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat saavat lämmintä kontrastia puisista kattoparruista ja runsaasta kasvillisuudesta.

Kaikissa huviloissa on omat, yksityiset autotallit, kattoterassit ja puutarhat. Makuuhuoneissa on tilavat walk-in vaatehuoneet ja omat kylpyhuoneet ammeilla, joista voit myös ihastella upeaa merinäkymää.

Tämän kaiken ylellisyyden lisäksi huviloita on mahdollista muokata juuri omiin tarpeisiinsa sopiviksi. Mahdolliset lisäominaisuuksia ovat muun muassa oma uima-allas terassilla, poreamme tai ulkokeittiö kattoterassille sekä kuntosali kellarikerrokseen, autotallin yhteyteen. Lisäksi on mahdollista asentaa hissi, joka vie sinut kellarikerroksesta toiseen kerrokseen asti vaivattomasti.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 11.03.2020 klo. 19:09

Kohteen tiedot

Sijainti Sierra Blanca, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja Pinta-ala 199m2
Hinta 1 495 950 € Rakennusvuosi 2021