Upeita uusia omakotitaloja Costa Blancalle.

Herrada, Montesinos, Montesinos, Espanja

354 900 €
Kohdenumero: 20666970
Makuuhuoneita: 3

Upeita uusia omakotitaloja Costa Blancalle. Torreviejan Laguna Rosa suolajärven päähän rakennetaan laadukkaita kolmen makuuhuoneen omakotitaloja. Asunnoissa on makuuhuoneiden lisäksi kaksi kylpyhuonetta, erillinen wc, olohuone ja sen yhteydessä avokeittiö. Tontit ovat noin 200 neliön kokoisia ja ne on aidattu. Pihalle on mahdollista saada uima-allas, jonka koon ostaja voi mahdollisuuksien mukaan valita. Katolle on myös mahdollista tehdä aurinkoinen kattoterassi, solarium.

Montesinos on ihana pieni kaupunki, joka ei ole vielä täysin siirtynyt turistien asuinalueeksi. Paikallisia kahviloita, ravintoloita ja aivan läheltä löytyvät myös Zenia Boulevard ostoskeskus, Guardamarin upeat hiekkarannat sekä loistavat golfkentät. Liikkumiseen on aivan mahtavat mahdollisuudet myös niille, jotka eivät hakeudu golfkentälle.

Näiden asuntojen hinnat ovat vielä edullisia, ja palvelut alueella paranevat jatkuvasti. Muutaman sadan metrin päässä on mm. Dialprix päivittäistavarakauppa. Tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 02.09.2022 klo. 13:30

Kohteen tiedot

Hoitokulut Kiinteistövero on arvio. Makuuhuoneita 3
Lämmitys/ilmastointi Ilmalämpöpumppu Sijainti Herrada, Montesinos, Montesinos, Espanja
Pinta-ala 112,85m2 Hinta 354 900 €
Asuinkerros 1 / 2 Rakennusvuosi 2023