Viehättävä townhouse -asunto merinäkymin Torreblancassa!

Torreblanca, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

337 000 €
Kohdenumero: 9738173
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 3

Viehättävä townhouse -asunto merinäkymin Torreblancassa!

Tämä rivitaloasunto sijaitsee vain kilometrin päässä Fuengirolan hiekkarannoilta ja Torreblancan juna-asemalta. Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä ja viihtyisässä naapurustossa on kauniit viheralueet ja yhteinen uima-allas asukkaiden käytössä.

Asunto on vastikään remontoitu ja siinä on kaksi kerrosta. Pohjakerroksessa sijaitsee valoisa ja viihtyisä olohuone, josta on pääsy etelään, itään ja länteen suuntaavalle parvekkeelle. Parveke on osittain katettu ja sieltä on huikeat näkymät kaupungin yli merelle. Olohuoneen yhteydessä on mahtavan tilava keittiö upealla saarekkeella. Lisäksi pohjakerroksessa on wc.

Keittiön vieressä olevat portaat johtavat yläkertaan, jossa sijaitsevat asunnon kolme makuuhuonetta sekä kaksi kylpyhuonetta. Päämakuuhuoneesta on oma kylpyhuoneensa sekä pääsy omalle parvekkeelle, josta myös on upeat merinäkymät.

Lisäksi hinta sisältää autopaikan ja varaston!

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 27.02.2021 klo. 14:00

Kohteen tiedot

Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksua 125 kuukaudessa. Makuuhuoneita 3
Kylpyhuoneita 3 Sijainti Torreblanca, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta Itä, Etelä, Länsi Pinta-ala 360m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 337 000 €
Näkymät Merinäkymät Asuinkerros 1 / 2
Rakennusvuosi 2000 Uima-allas Uima-allas