Velaton hinta
209 950 €
Kohdenumero
20579770

Fuengirola, Malaga, Fuengirola, Espanja

Moderneja asuntoja mainiolla sijainnilla – Los Pacos, Fuengirola!

Aurinkorannikolle Fuengirolaan Los Pacosin rinteille viihtyisään ympäristöön rakentuu moderneja yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen asuntoja. Asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu avoimen avariksi ja isot tuplalasi-ikkunat sallivat valon tulvia sisään. Hyvin varusteltu keittiö yhdistyy ruokailutilaan ja olohuoneeseen, josta tila jatkuu saumattomasti terassille. Asunnot rakennetaan korkealuokkaisista materiaaleista uusinta rakennustekniikkaa hyödyntäen. Asunnoissa on ilmastointi. Asunnon hintaan kuuluu autopaikka parkkihallissa ja varasto.

Yhteisillä alueilla voit rentoutua välimerellisessä puutarhassa tai uima-altailla ja treenata kuntosalilla. Lähistöllä on ihania puistoalueita ja voit lähteä patikoimaan upeisiin Mijasin vuoristomaisemiin. Monipuoliset urheilumahdollisuudet, kuten padel- ja tenniskentät ovat käden ulottuvilla.

Kaikki palvelut, monet suomeksikin, ovat lähellä Los Pacosin ja viereisen Los Bolichesin alueilla. Aurinkorannikon suomalainen koulu sijaitsee vain kilometrin päässä. Välimeren rantaan ja rantakatu Paseo Maritimolle on 1,8 kilometriä. Fuengirolan keskusta on 3,5 kilometrin päässä. Lentokentälle on matkaa 22,5 kilometriä ja nopea yhteys moottoritietä pitkin.

Löytyykö tästä sopiva asuntosi?

1 makuuhuoneen asunnot alkaen 209 950 euroa

2 makuuhuoneen asunnot alkaen 219 950 euroa

3 makuuhuoneen asunnot alkaen 329 950 euroa

2 makuuhuoneen kattohuoneistot alkaen 319 950 euroa

3 makuuhuoneen kattohuoneistot alkaen 439 950 euroa

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Sijainti
Fuengirola, Malaga, Fuengirola, Espanja
Pinta-ala
60m2
Hinta
209 950 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2025
Uima-allas
Uima-allas

Päivitetty: 30.10.2023 klo. 13:00

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä