Jälleen uusi loistava kohde Costa Blancalla.

Almendros, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja

249 000 €
Kohdenumero: 9726432
Makuuhuoneita: 2

Jälleen uusi loistava kohde Costa Blancalla. Jatkoa Duly rakennusliikkeen suosituille asunnoille Orihula Costalla. Vuoden 2023 aikana kolmessa vaiheesa rakentuva SPA kohde. Jokaiseen asuntoon kuuluu merkitty autopaikka talojen alla olevassa hallissa, samoin asunnoille kuuluvat omat varastot. Hisseillä pääsee autohallista suoraan omaan kerrokseen, sopii loistavasti siis myös liikuntarajoitteisille. Asuntojen parvekkeet tulevat allasalueelle päin, ensimmäisen osan suunta on itään, toinen etelään ja viimeisen vaiheen asunnot ovat länteen.

Kolmioissa on kaksi makuuhuonetta, kaksi lattialämmitettyä kylpyhuonetta, avokeittiö, olohuone ja iso parveke. Alimman kerroksen asunnoilla on iso patio, ja ylimmän kerroksen asuntoihin kuuluu parvekkeen lisäksi oma kattoterassi.

Rakentaja tarjoaa tämän kohteen asuntoihin täydellisen varustepaketin (tarjous voimassa toistaiseksi maaliskuun loppuun 2022). Pakettiin kuuluvat kodinkoneet, ilmastointi/lämmityslaitteet, kalusteet, vuodevaatteet, kattilat, silitysrauta, -lauta ja hiustenkuivain. Täydellinen lista kauppaan sisältyvistä tuotteista lisätiedoissa.

Tähän kohteeseen tulee myös Dulyn kuntosali, sauna ja jacuzzi. Ja alueen keskellä on tietysti uima-allasalue. Kohteen sijainti on hyvä, lähikauppa Aldi on parin sadan metrin päässä, lähimmät kahvilat ja ravintolat lyhyen kävelymatkan päässä, Alicanten maakunnan suurin ostoskeskus varttitunnin kävelymatkan päässä, kuten lauantaimarkkinatkin. Välimeren hiekkarannalla ajaa kymmenessä minuutissa.

Laita viestiä Juhalle, tarkistetaan varaustilanne. Tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 06.05.2022 klo. 08:01

Kohteen tiedot

Hoitokulut Maksut ovat vielä tässä vaihteessa arvioita. Samoin kiinteistöveroa vastaavan IBI maksun suuruus, noin 250 euroa vuodessa. Makuuhuoneita 2
Lämmitys/ilmastointi Ilmalämpöpumppu Sijainti Almendros, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja
Pinta-ala 62,51m2 Pysäköintitilat Hallipaikka
Hinta 249 000 € Asuinkerros 2 / 4
Rakennusvuosi 2023 Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi