Jälleen uusi loistava kohde Costa Blancalla.

Almendros, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja

245 000 €
Kohdenumero: 21216410
Makuuhuoneita: 2

Jälleen uusi loistava kohde Costa Blancalla. Jatkoa Duly rakennusliikkeen suosituille asunnoille Orihula Costalla. Heinäkuussa 2023 valmistuu tämän SPA kohteen toinen vaihe, 36 asuntoa. Jokaisella on oma merkitty autopaikka talojen alla olevassa hallissa, samoin asunnoille kuuluvat omat varastot. Hisseillä pääsee autohallista suoraan omaan kerrokseen, sopii loistavasti siis myös liikuntarajoitteisille.

Tässä maantasalla olevassa kolmiossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi lattialämmitettyä kylpyhuonetta, avokeittiö, olohuone ja oma patio. Tähän kohteeseen tulee etelän suuntaisia alimman kerroksen kolmoita yhdeksän, ja hinnat vaihtelevat 205000 ja 245000 välillä.

Rakentaja tarjoaa tämän kohteen asuntoihin täydellisen varustepaketin (tarjous voimassa toistaiseksi maaliskuun loppuun 2022). Pakettiin kuuluvat kodinkoneet, ilmastointi/lämmityslaitteet, kalusteet, vuodevaatteet, kattilat, silitysrauta, -lauta ja hiustenkuivain. Pyydä Juhalta täydellinen lista kauppaan sisältyvistä tuotteista, ne eivät kokonaisuudessaan ole samoja esittelyasunnon varustelun kanssa.

Tähän kohteeseen tulee myös Dulyn kuntosali, sauna ja jacuzzi. Ja alueen keskellä on tietysti uima-allasalue. Kohteen sijainti on hyvä, lähikauppa Aldi on parin sadan metrin päässä, lähimmät kahvilat ja ravintolat lyhyen kävelymatkan päässä, Alicanten maakunnan suurin ostoskeskus varttitunnin kävelymatkan päässä, kuten lauantaimarkkinatkin. Välimeren hiekkarannalla ajaa kymmenessä minuutissa.

Laita viestiä Juhalle, tarkistetaan varaustilanne. Tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 21.03.2022 klo. 12:30

Kohteen tiedot

Hoitokulut Maksut ovat vielä tässä vaihteessa arvioita. Samoin kiinteistöveroa vastaavan IBI maksun suuruus, noin 250 euroa vuodessa. Makuuhuoneita 2
Lämmitys/ilmastointi Ilmalämpöpumppu Sijainti Almendros, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja
Pinta-ala 62,59m2 Pysäköintitilat Hallipaikka
Hinta 245 000 € Asuinkerros 1 / 4
Rakennusvuosi 2023 Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi