Velaton hinta
495 000 €
Kohdenumero
21175219

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 1, 2, 3

Kylpyhuoneita: 1, 2

Benalmadena, Malaga, Benalmadena, Espanja

Hienoja asuntoja Välimeren ja golfkentän läheisyydessä, Benalmadena!

Rauhalliselle alueelle, vain 300 metrin päähän Välimeren rannasta rakentuu kahdeksan asunnon laadukas talo, jonka rakentamisessa hyödynnetään uusinta rakennustekniikkaa ja korkealaatuisia materiaaleja. Tilaratkaisut ovat avaria ja isot ikkunapinnat sallivat valon tulvia sisään. Hyvin varusteltu keittiö yhdistyy ruokailutilaan ja olohuoneeseen, josta suora käynti hyvän kokoiselle terassille. Terassille on mahdollista asentaa poreamme. Asunnoissa on ilmastointi, parkkipaikka hallissa ja varastotila.

Kaikki palvelut ovat lähellä, kuten ostoskeskus, terveyskeskus, iso supermarketti ja monia ravintoloita. Samoin vieressä on monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, kuten upea Torrequebradan golfkenttä. Benalmadenan keskustaan on matkaa 5 kilometriä ja lentokentälle on 14 kilometriä.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus! Soita tai laita meille viesti.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
1, 2, 3
Kylpyhuoneita
1, 2
Sijainti
Benalmadena, Malaga, Benalmadena, Espanja
Pinta-ala
82m2
Hinta
495 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2025

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

14 km

Keskustaan

5 km

Rannalle

300 m

Päivitetty: 15.01.2024 klo. 13:26

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä