Uudiskohde Costa Blancan Campoamorissa.

Campoamor, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja

264 500 €
Kohdenumero: 21204090

Uudiskohde Costa Blancan Campoamorissa. Orihuela Costalle lähelle Välimeren rantaa rakennetaan uudiskohde, jonka suunnittelussa on otettu huomioon ekologisuus, ja kiinnitetty myös erikoista huomiota asuntojen äänieristykseen. Asukkaiden hyvinvointiiin ja viihtyvyyteen on panostettu, katolla on chill out alue, alimmassa kerroksessa kerhohuone, lämmitetty sisäallas, kuntosali ja ulkona iso allasalue puutarhoineen.

Asunnot ovat tilavia ja valoisia. Olohuone avokeittiöyhdistelmä jatkuu hienosti liukuovien kautta parvekkeelle. Hyvä varustetaso, laadukkaat materiaalit, lattialämmitys kylpyhuoneissa, keittiössä valmiiksi lähes kaikki kodinkoneet, led valaistus ja ilmastointi/ilmalämmitys.

Palvelut ja Välimeren ranta ovat lyhyen kävelymatkan päässä, ja aurinko paistaa yli kolmenasatana päivänä vuodessa. Täällä tullaan viihtymään, tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 14.05.2021 klo. 05:01

Kohteen tiedot

Hoitokulut Maksut ovat arvioita, jotka perustuvat vastaavien asuntojen toteutuneisin kustannuksiin. Kiinteistöveroa vastaava IBI arviolta 300 euroa vuodessa. Sijainti Campoamor, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja
Pinta-ala 82,3m2 Hinta 264 500 €
Näkymät Merinäköala Asuinkerros 7 / 8
Rakennusvuosi 2022 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi