Uudiskohde Skandinavia II Costa Blancan Torreviejassa.

Playa Cura, Torrevieja, Torrevieja, Espanja

179 950 €
Kohdenumero: 21437312

Uudiskohde Skandinavia II Costa Blancan Torreviejassa. Uusi upea kohde tulossa ihan Välimeren rannan tuntumaan, aivan kaupungin sydämeen. Parhaat ruokapaikat, mukavimmat baarit, viihtyisimmät kahvilat, rantapaseo ja tietysti yksi kaupungin suosituimmista rannoista Playa Cura.

Skandinacia II rakennus tulee Gumercindo kadun puolelle, samoin sisäänkäynti. Rakennuksen keskellä on uima-allasalue yhteiskäytössä face 2 vaiheen asuntojen kanssa.

Tämän rakennuksen asunnoissa on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Parvekkeet ovat totuttua isompia, 12 neliön olohuoneen jatkeelle mahtuu jo muutakin kuin pöytä ja yksi tuoli. Näissä maaliskuussa 2023 vamistuvissa asunnoissa on kylpyhuoneissa lattialämmitys. Skandinavia II fase 1asuntojen parvekeet ovat etelän suunnassa.

Nämä ja muut uudiskohteet Costa Blancan alueella myy Lomakoti Ulkomailta, tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 05.09.2021 klo. 20:01

Kohteen tiedot

Hoitokulut Kiinteistöveroa vastaava IBI arviolta 250 euroa vuodessa. Hoitovastike on arvio. Sijainti Playa Cura, Torrevieja, Torrevieja, Espanja
Pinta-ala 86,8m2 Hinta 179 950 €
Asuinkerros 2 / 5 Rakennusvuosi 2023
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi