Moderni asunto Benalmadenassa!

Reserva del Higuerón, Benalmadena, Malaga, Espanja

415 000 €
Kohdenumero: 9732814
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Moderni asunto Benalmadenassa!

Upea huoneisto sijaitsee ylellisellä Reserva del Higuerónin alueella. Asunnossa on 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, puulattiat, iso olohuone ja avokeittiö. Asunto on täysin kalustettu ja varustettu Siemens kodinkoneilla. Iso parveke, josta on panoraamanäkymät Välimerelle. Asuntoon kuuluu myös esiasennus hälytysjärjestelmälle, sähköiset ikkunaverhot makuuhuoneissa, lattialämmitys kylpyhuoneissa. Hintaan kuuluu kaksi pysäköintipaikkaa ja varastotilan.

Higuerónin luonnonsuojelualue sijaitsee yhdellä Costa del Solin hienoimmista paikoista Fuengirolan ja Benalmádenan välissä.

Tämä asuinalue on vain kymmenen minuutin ajomatkan ja 30 minuutin junamatkan päässä Málagan kansainväliseltä lentokentältä. Alue tarjoaa erinomaiset julkisen liikenteen palvelut, joiden avulla pääset Costa del Solin pääkohteisiin.

Reserva del Higuerón Sports Club on urheilu- ja vapaa-ajankeskus, jossa on 11 padelkenttää, 2 tenniskenttää, 3 lentopallokenttää, sisä- ja ulkouima-allas, spa, sauna ja turkkilainen sauna, kuntosali, aktiviteetteja, kampaamo ja hyvinvointipaveluita, sekä 3 ravintolaa.

Double-Tree By Hilton -hotelli on ylellinen hotelli, joka sijaitsee Higuerón-luonnonsuojelualueen sydämessä. Varustettu huipputeknologialla ja korkealaatuisilla palveluilla, Higuerón on ympäristö, joka kutsuu rentoutumaan.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 09.01.2020 klo. 17:11

Kohteen tiedot

Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 2
Sijainti Reserva del Higuerón, Benalmadena, Malaga, Espanja Ilmansuunta Itä, Etelä
Pinta-ala 96m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 415 000 € Asuinkerros 3 / 5
Rakennusvuosi 2017 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Samanlaisia kohteita