Upea valoisa kattohuoneisto Benalmadena Costalla

Benalmadena, Benalmadena, Benalmadena, Malaga, Espanja

495 000 €
Kohdenumero: 20472512

Upea valoisa kattohuoneisto Benalmadena Costalla

Valoissa asunnossa on kaksi kerrosta. Avara keittiö yhdistyy ruokailutilaan ja olohuoneeseen, josta oleskelutila jatkuu saumattomasti isolle terassille. Alemmassa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta. Keittiö on varustettu korkealaatuisilla kodinkoneilla. Yläkerrassa on toinen makuuhuone, josta on suora yhteys toiselle terassille. Aulatila soveltuisi hyvin työtilaksi. Kummassakin kerroksessa on kylpyhuone.

Asunnolla on kaksi autopaikkaa parkkihallissa ja varastotila. Kuvissa näkyvät täysin uudet huonekalut ovat ostettavissa eri hintaan.

Asunnon sijainti on keskeinen ja kaikki mahdolliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä, joten et välttämättä tarvitse omaa autoa. Rannallekin on alle kilometrin kävelymatka. Talon vieressä on suuri Mercadona-market ja suositut Padel-kentät.

Maisemat ovat hienot niin meren kuin vuoriston suuntaan. Ilmansuunta on itään. Yhteisillä alueilla voit viettää vapaa-aikaa rentoutuen uima-altaalla ja saunassa. Asukkaiden käytössä on myös kuntosali, fitness-sali ja solarium.

Lentokentälle on matkaa 13 kilometriä.

Annamme mielellämme lisätietoja tästä ihanasta asunnosta tai mennään yhdessä katsomaan!

Päivitetty: 21.04.2022 klo. 17:00

Kohteen tiedot

Sijainti Benalmadena, Benalmadena, Benalmadena, Malaga, Espanja Ilmansuunta Itä, Etelä
Pinta-ala 165m2 Pysäköintitilat Hallipaikka
Hinta 495 000 € Näkymät Merelle, vuoristoon ja kaupunkinäkymät itään ja etelään
Asuinkerros 4 / 4 Rakennusvuosi 2020
Hissi Taloyhtiössä on hissi