Uusia asuntoja yleellisellä asuinalueella Manilvassa!

Princesa Kristina, Manilva, Marbella, Espanja

236 500 €
Kohdenumero: 9960022

Uusia asuntoja yleellisellä asuinalueella Manilvassa!

Manilvan kaupunki tarjoaa upeat rannat, upeat huipputasokkaat golfkentät, uskomattoman kulttuuriperinnön, sekä erinomaisen valikoiman ravintoloita, jotka tarjoavat paikallista ja kansainvälistä ruokaa.

Malagan maakunnan länsialueella sijaitseva Manilvan kaupunki koostuu pääasiassa pienistä kukkuloista, joita erottavat viehättävät purot.

Vain muutaman minuutin päässä La Duquesan satamasta ja kaupungista, kaupoista, ravintoloista ja kahviloista. Marbellaan ajaa 20 minuutissa.

Asuinalue sijaitsee uniikissa paikassa, joka tarjoaa näköalat välimerelle ja Manilvan koskemattomille rannoille. Pure South on upea uudiskohde, johon tulee huippumoderneja kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja.

Asunnossa on avarat pohjaratkaisut ja selkeät linjat, jotka korostavat valoisuutta ja tilan tuntua. Voit itse vaikuttaa esimerkiksi kylpyhuoneen kalusteisiin, lattiamateriaaleihin ja keittiön varusteluun.

Kattohuoneistoissa on isot yksityiset puutarhat ja etelään päin olevat terassit, jotka sopivat erinomaisesti aurinkoisista päivistä nauttimiseen, joita seuraa kauniit auringonlaskut.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 13.05.2020 klo. 12:31

Kohteen tiedot

Sijainti Princesa Kristina, Manilva, Marbella, Espanja Pinta-ala 79m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 236 500 €
Näkymät Merinäkymä Asuinkerros 1 / 3
Rakennusvuosi 2021 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Samanlaisia kohteita