Olemme ylpeitä voidessamme esitellä tämän modernin kunnostetun huvilan Cabo Roigissa Costa Blancalla!

Cabo Roig, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja

1 175 000 €
Kohdenumero: 20195379
Makuuhuoneita: 5

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä tämän modernin kunnostetun huvilan Cabo Roigissa Costa Blancalla! Kaksikerroksisessa huvilassa on 5 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta ja viihtyisä puutarha. Se on tyylikkäästi remontoitu moderniin tyyliin.

Pohjakerroksessa on kaksi makuuhuonetta, yksi kylpyhuoneista, avokeittiö keittiösaarekkeella ja tilava olohuone/ruokailuhuone.

Olohuoneessa on viihtyisä takka, joka sopii täydellisesti kylmiin talvi-iloihin. Toisessa kerroksessa on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Päämakuuhuoneessa on oma kylpyhuone, iso vaatehuone ja käynti terassille. Kiinteistön kaikissa huoneissa on lattialämmitys, ilmastointi ja sähköverhot kaikissa ikkunoissa. Huvilassa on myös erittäin käytännöllinen kodinhoitohuone.

Jos siirryt olohuoneesta ulos, löydät hämmästyttävän kodikkaan katetun terassin, josta on näkymät upealle allasalueelle. Terassi ja uima-allas alueet ovat hiljattain laatoitettuja. Kun tulee pimeä, huomaat, että puutarha on tyylikkäästi valaistu. Huvilassa on kaksi terassia, yksi talon kummaltakin puolelta. Tämä tarkoittaa, että voit aina löytää joko aurinkoa tai varjoa tarpeidesi mukaan.

Huvila sijaitsee arvostetulla Cabo Roigin alueella, vain 3 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. AIvan lähellä on useita kahviloita ja ravintoloita. Cabo Roig on viehättävä alue, jossa on palmuja, huviloita ja viehättäviä puutarhoja. Se on kodikas ja rento, mutta silti lähellä kaikkia mukavuuksia.

Tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 08.08.2022 klo. 13:30

Kohteen tiedot

Hoitokulut Kiinteistöveroa vastaava IBI 70 euroa kuukaudessa. Makuuhuoneita 5
Sijainti Cabo Roig, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja Pinta-ala 203m2
Hinta 1 175 000 € Asuinkerros 1 / 2
Rakennusvuosi 2007