Valoisia asuntoja Orihuela Costalta Costa Blancan alueelta.

Los Dolses, OrihuelaCosta, Costa Blanca, Espanja

350 000 €
Kohdenumero: 21657810

Valoisia asuntoja Orihuela Costalta Costa Blancan alueelta. Villamartinin golfkentän ja Zenia Boulevardin väliin rakennettu kolmen asuintalon kokonaisuus. Arkkitehti on saanut kerrostaloista miellyttävän monimuotoisen ja viihtyisän näköisiä. Rintamasuunta on lämpimästi kohti etelää, eikä edessä olevalle avoimelle alueelle ole tulossa uusia rakennuksia. Asunnoista voi ihailla idyllistä aluetta tai katsella kauempana olevaa merta.

Viimeisiä asuntoja viedään, ja Myriam lupasi paljon. Tarjolla on kolme viimeistä kattohuoneistoa, joissa kaikissa kolme makuuhuonetta, avokeittiö olohuoneen yhteydessä, kaksi kylpyhuonetta, mahtava parveke ja kattoterassi. Hyvin varusteltuna, muunmuassa ilmastointi valmiiksi asennettuna ja kylpyhuoneissa lattialämmitys. Hinta tarkastettu asiakkaita mielyttävälle tasolle, kaksi asunto ilman sisutusta ja kodinkoneita laskettu 389000 euron hinnasta 350000 euroon. Ja esittelyasunnon saa huonekaluineen kaikkineen hintaan 399000 euroa.

Tämän kohteemme sijainti on loistava. Vaikka etäisyys Välimeren rannalle, Zenia Boulevardin ostoskeskukseen ja Villamartinin golfkentälle on kaikkiin lyhyt, on matkaa moottoritiehen ja vilkkaaseen paikalliskatuun juuri sen verran, etteivät liikenteen äänet kantaudu. Asukkailla on käytössään kaksi ulkouima-allasaluetta, lasten leikkialue, viheralueita, kuntosali, sisäuima-allas ja suomalainen sauna. Ja yhteisöllä on myös tila, jossa on mahdollista järjestää vaikka syntymäpäivät tai jokin muu tapahtuma.

Kattohuoneistojen lisäksi on yksi toisen kerroksen asunto, jossa on myös kolme makuuhuonetta. Asunnon koko on 79,26m², ja 268000 euron hintaan ei kuulu autopaikka.

Tervetuloa nauttimaan etelän lämmöstä ja Espanjan auringosta!

Päivitetty: 05.02.2021 klo. 08:31

Kohteen tiedot

Lämmitys/ilmastointi Ilmalämpöpumppu Sijainti Los Dolses, OrihuelaCosta, Costa Blanca, Espanja
Pinta-ala 84,86m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 350 000 € Näkymät Naapurusto, campo, meri
Asuinkerros 3 / 3 Rakennusvuosi 2020
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi