Loistava uusi kohde Costa Calidalla.

Santa Rosalia Lake, Murcia, Santa Rosalia Lake, Espanja

231 900 €
Kohdenumero: 20431631
Makuuhuoneita: 2

Loistava uusi kohde Costa Calidalla. Uudelle Santa Rosalia Lake alueelle tulevia asuntoja, valittavana kahden tai kolmen makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen moderneja laadukkaita huoneistoja. Tällä yhteisöllä on oma uima-allasalue, mutta ihan vieressä on myös Santa Rosalia Lake järvi. Alimman kerroksen asunnoilla on oma piha, muilla isot viihtyisät parvekkeet. Kaksi asuntoa kerroksessa ja ylimmässä kerroksessa vain yksi penthouse.

Santa Rosalia Lake on uusi konsepti, jossa koko aidattu ja vartioitu alue on mahtavan yli 16000 neliön kokoisen uima-altaan ympärillä. Alueelta löytyvät järven lisäksi picknicalue, clubirakennus ravintoloineen, lasten leikkialueet ja erilaiset harrastusalueet. Alueelle rakennetaan vauhdilla, muutamat rakennuskohteet ovat jo loppuunmyytyjä. Tarjolla on myös omakotitaloja, bungalow asuntoja ja rivitaloja. Ota yhteyttä ja kerron lisää. Tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 20.08.2022 klo. 14:00

Kohteen tiedot

Hoitokulut Maksut ovat tässä vaiheessa vielä arvioita. Kiinteistöveroa vastaava IBI arviolta 250 euroa vuodessa. Makuuhuoneita 2
Sijainti Santa Rosalia Lake, Murcia, Santa Rosalia Lake, Espanja Ilmansuunta Etelä, Länsi
Pinta-ala 86,72m2 Hinta 231 900 €
Asuinkerros 2 / 4 Rakennusvuosi 2023
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi