Veletan alueelle Costa Blancan Torreviejassa valmistuvia uusia bungalow asuntoja.

Veleta, Torrevieja, Torrevieja, Espanja

385 000 €
Kohdenumero: 21523848
Makuuhuoneita: 3

Veletan alueelle Costa Blancan Torreviejassa valmistuvia uusia bungalow asuntoja. Vain 300 metrin päähän kauniista Välimeren hiekkarannoista rakennettava kohde tulee sisältämään asukkaiden käyttöön kolme uima-allasta, joista yksi lämmitetty, lasten leikkialueen, chillout alueen ja runsaat viheralueet kuntoilualueineen. Rakennuksen alla on autoille pysäköintihalli, jossa on merkityt autopaikat kaikille asunnoille. Rakennuksissa on myös hissit autohallista molempiin asuinkerroksiin.

Tämä on yläkerran kolmen makuuhuoneen bungalow asunto, jonka lisäksi on tarjolla asuntoja joissa on kaksi makuuhuonetta. Asuntoja on eri ilmansuuntiin, osa yhteisön piha-alueita kohti, osa kadulle. Alakerran asunnoilla on oma piha, ja yläkerran bungalowilla on kattoterassi.

Asuinalue on lähellä palveluja, kuten uutta Aldi päivittäistavara myymälää. Paikallisliikenteen linja-auto kulkee alueen läpi, ja sieltä on myös nopea yhteys N332 paikallistielle ja AP-7 moottoritielle. Läheisin valvottu uimaranta on Naufragoksen hiekkaranta Välimeren rannalla vain kolmensadan metrin päässä.

Tämän ja muut uudiskohteet Costa Blancalla myy Lomakoti Ulkomailta, tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 07.06.2022 klo. 16:30

Kohteen tiedot

Hoitokulut Kiinteistöveroa vastaava IBI arviolta 300 euroa vuodessa. Makuuhuoneita 3
Sijainti Veleta, Torrevieja, Torrevieja, Espanja Ilmansuunta Länsi, Kaakko
Pinta-ala 91,51m2 Hinta 385 000 €
Asuinkerros 2 / 2 Rakennusvuosi 2023
Parveke Ulostyönnetty Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi