Veletan alueelle Costa Blancan Torreviejassa valmistuvia uusia bungalow asuntoja.

Veleta, Torrevieja, Torrevieja, Espanja

240 000 €
Kohdenumero: 21487870

Veletan alueelle Costa Blancan Torreviejassa valmistuvia uusia bungalow asuntoja. Vain 300 metrin päähän kauniista Välimeren hiekkarannoista rakennettava kohde tulee sisältämään asukkaiden käyttöön kolme uima-allasta, joista yksi lämmitetty, lasten leikkialueen, chillout alueen ja runsaat viheralueet kuntoilualueineen. Rakennuksen alla on pysäköintihalli, jossa on merkityt paikat asunnoille. Rakennuksissa on myös hissit autohallista aina ylimpään kerrokseen.

Tämä on alakerran bungalow asunto, jonka lisäksi on tarjolla asuntoja eri ilmansuuntiin, osa yhteisön piha-alueita kohti, osa kadulle. Alakerran asunnoilla on oma piha, ja yläkerran bungalowilla on kattoterassi. Asunnoissa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone, avokeittiö ja apukeittiö.

Asuinalue on lähellä palveluja, kuten uutta Aldi päivittäistavara myymälää. Paikallisliikenteen linja-auto kulkee alueen läpi, ja sieltä on myös nopea yhteys N332 paikallistielle ja AP-7 moottoritielle. Läheisin valvottu uimaranta on Naufragoksen hiekkaranta Välimeren rannalla vain kolmensadan metrin päässä.

Tämän ja muut uudiskohteet Costa Blancalla myy Lomakoti Ulkomailta, tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 23.05.2022 klo. 11:30

Kohteen tiedot

Hoitokulut Kiinteistöveroa vastaava IBI arviolta 200 euroa vuodessa. Sijainti Veleta, Torrevieja, Torrevieja, Espanja
Pinta-ala 75,14m2 Pysäköintitilat Hallipaikka
Hinta 240 000 € Asuinkerros 1 / 2
Rakennusvuosi 2023 Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi