Luxus Villat Fuengirola, Costa del Sol

Torreblanca, Fuengirola, Malaga, Fuengirola, Espanja

1 350 000 €
Kohdenumero: 21647430
Makuuhuoneita: 3

Luxus Villat Fuengirola, Costa del Sol

Tämä ainutlaatuinen ja korkealaatuinen konsepti sijaitsee Fuengirolassa, Torreblancan kukkulalla, ja tarjoaa upean panoraamanäkymän Välimerelle ja Fuengirolan kaupungin ylle. Villat sijaitsee lähellä Fuengirolan kaupunkia.

Tämä neljän villan uudiskohde tukee kestävää kehitystä ja ympäristövaikutusten pitämiseksi alhaisina villat ovat energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä.

Rakennusmateriaalit ovat huippulaatua ja kestäviä luonnonmateriaaleja, kuten mm. puuta ja kiveä. Villat ovat varusteltu mm. laadukkaalla vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä tehokkaalla ilmanvaihtojärjestelmällä.

Villat valmistuvat vuoden 2023 puolivälissä.

Kaikki palvelut ja kaupat ovat kävelyetäisyydellä, ranta on vain 5 minuutin päässä ja Málagan lentokenttä 15 minuutin ajomatkan päässä.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Voimme mielellämme toimittaa lisätietoa mm. pohjapiirroksia.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Päivitetty: 02.08.2022 klo. 16:00

Kohteen tiedot

Makuuhuoneita 3 Sijainti Torreblanca, Fuengirola, Malaga, Fuengirola, Espanja
Pinta-ala 263m2 Hinta 1 350 000 €
Rakennusvuosi 2023